TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

ביקושי יתר של 490% בהנפקה לציבור של חברת ITGI‏


החברה קיימה אתמול הנפקה לציבור עם מכרז על מחיר המניה
חברתITGI מודיעה על תוצאות ההנפקה לציבור שקיימה אתמול, יום ג'. במכרז התקבלו 133 הזמנות לרכישת 31,770 יחידות בערך כספי כולל של כ-9 מיליון ש"ח. ביקוש היתר בהנפקה עמד על כ-500%. סך התמורה המיידית (ברוטו) שתתקבל על ידי החברה בגין ניירות הערך שהוצעו לציבור על פי דוח הצעת המדף, לרבות ההקצאה הנוספת, מסתכמת בכ-2 מיליון ש"ח. מחיר היחידה שנקבע במכרז הנו 0.30 ש"ח.
21 הזמנות לרכישת 3,946 יחידות הנוקבות במחיר ליחידה הגבוה מהמחיר ליחידה שנקבע במכרז - נענו במלואן. 57 הזמנות לרכישת 17,503 יחידות הנוקבות במחיר ליחידה שנקבע במכרז - נענו באופן חלקי לפי שיעור הקצאה של 14.59%, כך שנענו סך הכל 2,554 יחידות. 55 הזמנות לרכישת 10,321 יחידות הנוקבות במחיר ליחידה הנמוך מהמחיר ליחידה שנקבע במכרז - נדחו.

ITGI עוסקת בתחומי מחקר ופיתוח, ייצור, הרכבה ושיווק של סטנטים המכוסים ברקמה הלקוחה מבעלי חיים ומיועדים לשימושים רפואיים שונים בכלי דם טבעיים בלב, במעקפים ורידיים בלב, בכלי דם במח ובכלי דם היקפיים אחרים.
לאחרונה הודיעה על אופק חדש לחברה במסגרתו תמנף החברה את ההצלחה, הידע והנוכחות בשווקים הקיימים למוצרים המבוססים על טכנולוגיות חדשות ובכך להרחיב משמעותית את פוטנציאל השוק אליו פונים מוצרי החברה
בכוונת החברה להפוך מחברה המשווקת טכנולוגיה אחת, לחברת פלטפורמה המסתמכת על הרחבה אורגנית של הטכנולוגיות הקיימות וכן, הרחבה לא אורגנית של טכנולוגיות נוספות, הראשונה שבהן לטיפול בשבץ. המוצר החדש, המיועד להוצאת קרישי דם מהמוח במקרה של שבץ מוחי, מכוון לשוק עצום של כ-1 מיליארד דולר בשנה. מדובר במכשור רפואי, זעיר פולשני, להוצאת קרישי דם, בעיקר מהמוח, המהווה פתרון לטיפול מהיר בשבץ מוחי, במטרה למנוע פגיעה ארוכת טווח בתפקוד החולה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il