TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

הדולר עשוי לתקוף היום את רמת 3.62-3.64 שקלים


יוסי פריימן, מנכ"ל פריקו ניהול סיכונים
אמש פורסמו דוחות בנק ישראל באשר למסחר במטבע חוץ בחודש אוגוסט, במסגרתן ניתן לראות כי הפעילות של השחקנים הזרים ברכישת מט"ח נסקה חדות במהלך החודש. בראשה, פעילותם ברכישת מט"ח, פעילות אשר הגדילה את הממוצע היומי של נפח המסחר מעסקות ההמרה בכ-50% לעומת חודש יולי. במהלך אוגוסט רכשו הזרים דולרים ואילו היצואנים הישראלים מכרו דולרים, דבר שהביא לפיחות של כ-4% בשער השקל בחודש החולף.

הקפיצה בסטיות התקן שבאה לידי ביטוי בעלייה של למעלה מ-100% בהיקף המסחר הממוצע היומי באופציות מעבר לדלפק (OTC) החייאתה מחדש את שוק האופציות שדעך בשנה האחרונה. חלקם של הזרים בפעילות בשוק המט"ח חזר לעבר רמתו בחודש אפריל ועמד על 31% מנפח המסחר הכולל לעומת 25% בחודש יולי.

ביפן פורסם מדד משקי הבית שהיה נמוך מהצפוי ותמך בהיחלשות הין היפני. היום בצרפת ובאנגליה יפורסמו נתוני מאזן הסחר, בארה"ב יפורסמו נתוני מכירות רשתות השיווק ומלאי הדלקים.

על רקע התחזקות הדולר אל מול המטבעות המרכזיים, הדולר טרם מיצה את מהלך התחזקותו בזירה המקומית ועשוי לשוב ולתקיף את תחום רמת 3.62 עד 3.64 במהלך המסחר.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il