TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אלקטרה בע"מ ממשיכה במגמת הצמיחה


הרווח מפעולות נמשכות ברבעון השני של 2014 גדל בכ-28.4% לכ-32.4 מיליון שקל; ההכנסות צמחו לכ-948.7 מיליון שקל
במחצית הראשונה גדלו רווחי אלקטרה בע"מ מפעולות נמשכות בכ-29.1% לכ-59.6 מיליון שקל; ההכנסות טיפסו בכ- 8.5% לכ- 1.86 מיליארד שקל

צבר העבודות של הקבוצה הגיע לשיא של כ-9.5 מיליארד שקל

איתמר דויטשר, מנכ"ל אלקטרה בע"מ: "אלקטרה בע"מ מסכמת מחצית מוצלחת, עם צמיחה בהכנסות וברווחים, המבטאת את הצלחת האסטרטגיה המיושמת על ידי החברה בשנים האחרונות להגדלת מקורות ההכנסה שלה ולהרחבת מעגל הלקוחות הפוטנציאליים לאורך כל שרשרת הייזום, ההקמה וההפעלה של פרוייקטים. הכניסה לתחומי התשתיות, העמקת הפעילות בתחום הזכיינות והמשך הצמיחה של אלקטרה FM היו מהגורמים המרכזיים לתוצאות החיוביות של המחצית הראשונה של השנה. צבר העבודות הגדל, המתקרב להיקף של 10 מיליארד שקל, מבטיח לאלקטרה הכנסות משמעותיות וצמיחה גם בשנים הקרובות".

קבוצת אלקטרה בע"מ, בניהולו של איתמר דויטשר, ממשיכה את מגמת הצמיחה בעסקיה גם ברבעון השני של שנת 2014. אלקטרה סיימה את הרבעון השני של שנת 2014 עם עלייה בהכנסותיה לכ-948.7 מיליון שקל, לעומת כ- 916.9 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. עיקר העלייה נבע מגידול בהכנסות במגזר הפרויקטים למבנים ותשתיות בישראל ובמגזר שירות, אחזקה וסחר. הגידול בהיקפי פעילותה של אלקטרה בע"מ מתבטא גם בצבר העבודות של הקבוצה, שהמשיך לצמוח, והגיע לשיא של כ-9.5 מיליארד שקל.

הרווח התפעולי של אלקטרה בע"מ ברבעון השני של שנת 2014 עלה בכ- 16.1% לכ-52.6 מיליון שקל, בהשוואה לכ-45.4 מיליון שקל ברבעון המקביל בשנת 2013.

בשורה התחתונה, סיימה החברה את הרבעון השני של שנת 2014 עם גידול של כ-28.4% ברווח מפעולות נמשכות שעלה לכ-32.4 מיליון שקל, לעומת כ-25.2 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. הרווח הנקי המיוחס לבעלי המניות של החברה ברבעון השני של שנת 2014 גדל בכ-22.5% לכ-32.3 מיליון שקל, לעומת כ-26.4 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד, שכלל רווח של כ-2.6 מיליון שקל בגין פעילות שהופסקה, המיוחסת למכירת חברת דוויס הבלגית.

במחצית הראשונה של שנת 2014 רשמה אלקטרה בע"מ עלייה של כ-8.5% בהכנסותיה לכ-1.86 מיליארד שקל, לעומת כ- 1.71 מיליארד שקל בתקופה המקבילה אשתקד. עיקר העלייה נבע מגידול בהכנסות במגזר הפרויקטים למבנים ותשתיות בישראל ובמגזר שירות, אחזקה וסחר.

הרווח התפעולי של אלקטרה בע"מ במחצית הראשונה של שנת 2014 עלה בכ- 16.1% לכ-99.6 מיליון שקל, בהשוואה לכ-85.8 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד.

בשורה התחתונה, סיימה החברה את המחצית הראשונה של שנת 2014 עם גידול של כ-29.1% ברווח מפעולות נמשכות שעלה לכ-59.6 מיליון שקל, לעומת כ-46.2 מיליון שקל במחצית המקבילה אשתקד. הרווח הנקי המיוחס לבעלי המניות של החברה במחצית הראשונה של שנת 2014 גדל בכ-18.7% לכ-58.5 מיליון שקל, לעומת כ-49.3 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד, שכלל רווח של כ-5.8 מיליון שקל בגין פעילות שהופסקה, המיוחסת למכירת חברת דוויס הבלגית.

מבחינת החלוקה למגזרים במחצית הראשונה של שנת 2014, הסתכמו ההכנסות במגזר הפרוייקטים למבנים ותשתיות בישראל לכ- 1.25 מיליארד שקל, גידול של כ- 13%, לעומת כ- 1.1 מיליארד שקל בתקופה המקבילה אשתקד. הרווח התפעולי של המגזר עלה בכ- 38% לכ-57.2 מיליון שקל, לעומת כ-41.3 מיליון שקל במחצית הראשונה בשנת 2013. הגידול בהכנסות וברווח התפעולי במגזר זה נבע בעיקר מגידול בפעילות חברת אלקטרה בניה ופעילות המערכות האלקטרו מכניות.

במגזר השירות, האחזקה והסחר, הכולל, בין היתר, את הפעילות בתחום ה-Facility Management, נרשמו במחצית הראשונה של שנת 2014 הכנסות בהיקף של כ- 483 מיליון שקל, גידול של כ- 12% לעומת כ- 430 מיליון שקל במחצית המקבילה אשתקד. העלייה בהכנסות נובעת מגידול במרבית הפעילות במגזר. הרווח התפעולי של המגזר הסתכם בכ- 48.9 מיליון שקל, לעומת כ-51.1 מיליון שקל במחצית הראשונה של שנת 2013. הירידה נובעת בין היתר מהפרשה לירידת ערך של כ- 3 מיליון שקל בגין מלאי ישן בתחום הסחר.

מגזר פיתוח והקמה של נדל"ן בייזום, הניב לחברה במחצית הראשונה של שנת 2014 הכנסות בהיקף של כ- 18.3 מיליון שקל, גידול של כ- 46.2% בהשוואה לכ-12.5 מיליון שקל במחצית הראשונה של שנת 2013. הרווח התפעולי של המגזר במחצית הראשונה של שנת 2014 עלה לכ- 7.9 מיליון שקל, בהשוואה לרווח של כ-2 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד. עיקר ההכנסות נבעו מהכנסות דמי שכירות בגין נדל"ן מניב.

הכנסות מגזר פרוייקטים למבנים ותשתיות בחו"ל במחצית הראשונה של שנת 2014 הסתכמו בכ-111.1 מיליון שקל, בהשוואה לכ-171.6 מיליון שקל בתקופה המקבילה בשנת 2013. הרווח התפעולי של המגזר הסתכם בכ-8.4 מיליון שקל, לעומת כ-19.5 מיליון שקל במחצית המקבילה אשתקד. הירידה נובעת מקיטון בהיקפי הפעילות של הקבוצה באירופה וסיום מספר פרויקטים בניגריה.

ממאזנה של אלקטרה בע"מ עולה, כי החברה נהנית מנזילות גבוהה. נכון ל-30 ביוני 2014, יתרות המזומנים ושווי המזומנים וניירות ערך סחירים הסתכמו לסך של כ- 360.8 מיליון שקל. עוד עולה מהמאזן, כי ההון העצמי המיוחס לבעלי המניות של החברה, נכון לסוף חודש יוני 2014, הסתכם בכ-837.4 מיליון שקל.

בחודש יוני 2014 גייסה החברה באמצעות הנפקת סדרה חדשה של איגרות חוב (סדרה ד') סך של כ- 241.1 מיליון שקל (ברוטו), בריבית לא צמודה של כ- 3.75%.

קבוצת אלקטרה בע"מ, בניהולו של איתמר דויטשר, נחשבת לאחת הקבוצות הקבלניות המובילות בישראל. הקבוצה פועלת כיום, באמצעות החברות הבנות שבבעלותה, ב-5 מגזרי פעילות: פרויקטים למבנים ותשתיות בארץ; פרויקטים למבנים ותשתיות בחו"ל; שירות, אחזקה וסחר; פיתוח והקמה של נדל"ן בייזום, ומגזר הזכיינות.
תמונה של מנכ"ל החברה, איתמר דויטשר.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il