TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

בשורה לחולי סוכרת סוג 2


אישור הנציבות האירופית EMA לטיפול חדש לסוכרתיים

הנציבות האירופאית, EMA, העניקה אישור לתרופה empagliflozin (תחת
השםJardiance™ ) לטיפול במבוגרים עם סוכרת מסוג 2, מבית חברות הפארמה 'בורינגר אינגלהיים' (Boehringer Ingelheim) ואלי לילי (Eli Lilly).

אישור EMA ניתן עבור empagliflozin במינון של 10 ו-25 מ"ג אותו נוטלים באופן יומי, במצבים בהם דיאטה ופעילות גופנית לבדם אינם מספקים שליטה גליקמית מספקת; כאשר מטפורמין אינו מתאים בשל אי סבילות לתרופה או כאשר השליטה הגליקמית איננה טובה לצד תרופות אחרות להורדת רמת הסוכר בדם, כולל אינסולין1.

לדבריו של פרופ' קלאוס דוגי, המנהל הרפואי הראשי של חברת 'בורינגר אינגלהיים': "מספר חולי סוכרת מסוג 2 באירופה הולך וגדל, וניהול המצב מחייב גישה הוליסטית לחולים ולצרכיהם. מטרתנו להביא את הטיפול החדשני ביותר לאנשים עם סוכרת מסוג 2 ואנו שמחים על אישור זה ועל כך שהתרופה תהיה זמינה באירופה".

במחקר קליני פאזה III, התומך באישור השיווק של empagliflozin, השתתפו מעל 13,000 מטופלים. תוצאות המחקר הראו כי empagliflozin במינון של 10 ו-25 מ"ג סיפקה ירידה משמעותית ברמת הסוכר בדם1. כמו כן, המטופלים שטופלו ב- empagliflozinהראו ירידה במשקל גופם ובלחץ הדם שלהם1. כאשר נעשה שימוש ב-empagliflozin כטיפול יחיד, מרבית המבוגרים לא חוו תופעות לוואי, כגון עלייה במשקל, רמת סוכר נמוכה בדם או בעיות עיכול2. תופעות לוואי שכיחות בקרב נוטלי התרופה היו בעיקר דלקות באיברי המין ובדרכי השתן ומתן שתן מוגבר, כאשר זיהומים שונים באיברי המין ובדרכי שתן היו נפוצים יותר אצל נשים מאשר גברים3.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il