TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות שוק ההון

אישור פטנט נוסף לטכנולוגיה של פלוריסטם, הפעם בהודו


מגן על טכנולוגיית הרביית תאי הגזע התלת ממדית של החברה והרכב התאים

חברת הביו-רפואה פלוריסטם הודיעה היום (ג') על קבלת אישור פטנט נוסף לטכנולוגיה הייחודית שלה, הפעם ממשרד הפטנטים של הודו. אישור הפטנט הנוכחי הינו חלק מאסטרטגיה רחבה של החברה להגן על הקניין הרוחני במדינות שמציגות גידול משמעותי בהוצאות על בריאות ומהוות שוקי יעד אטרקטיביים עבור המוצרים שבפיתוח.

הפטנט החדש מגן על שיטת הייצור של פלוריסטם, ובכלל זה הרביית התאים התלת ממדית והרכב החומר ממנו מיוצרים תאי גזע ותאי שומן נצמדים– הפלטפורמה הטכנולוגית הייחודית של החברה. זהו אישור הפטנט ה-29 שניתן לחברה ברחבי העולם. פטנט דומה כבר ניתן לחברה באוסטרליה, רוסיה ודרום אפריקה.

זמי אברמן, מנכ"ל פלוריסטם: "היכולת שלנו לייצר תאים באופן מסחרי במתקן ייצור עצמאי בבעלותנו מהווה נכס אסטרטגי עבור החברה. אישור הפטנט שקיבלנו בהודו הינו נדבך מרכזי באסטרטגיית ההגנה הגלובאלית על הקניין הרוחני של פלוריסטם, במיוחד בשווקים מתפתחים בהם היקפי ההוצאות על בריאות נמצאים בצמיחה ואנו מזהים בהם פוטנציאל אטרקטיבי עבור החברה".




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il