TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

חדרה היא ב-10 הערים שהכי השתלם לקנות בהן דירה


משנת 2008 עלו מחירי הדירות בעיר ב-71%
אחד השיקולים ברכישת דירה, היא היכולת למכור אותה והרווח שיהיה בכך. בשנים האחרונות חלה אומנם עליה חדה מאוד במחירי הדירות בכל הארץ, אך ישנן ערים בהן ההשקעה היתה מוצלחת במיוחד. מניתוח נתוני משרד השיכון באשר למחירי דירות ה-4 חדרים בישראל, עולה שחדרה ניצבת בין 10 הערים שהכי השתלם לקנות בהן דירה בחמש השנים האחרונות, עם זינוק של 71% במחיר הדירות, מכ-700 אלף שקל בשנת 2008 לכ-1.19 מיליון שקל נכון לרבעון השלישי של שנת 2013.

"ישראלים רבים מבינים היום שהשקעה בנדל"ן היא ההשקעה הטובה ביותר והם מעדיפים לראות את הכסף שלהם מושקע בדירות", מסביר ערן ברק, סמנכ"ל השיווק של חברת עמרם אברהם, הבונה את פרויקט אקווה בשכונת עין הים במערב חדרה. "בהרבה מובנים חדרה היום כבר איננה פריפריה ומתקרבת למרכז הארץ. הנגישות לעיר מאוד השתפרה בשנים האחרונות והיא מוסיפה להתפתח, אפשרויות התעסוקה בחדרה התרחבו וישנם הרבה יותר מתחמי משרדים ומסחר מבעבר ועוד. במשך שנים לא הייתה מספיק בנייה חדשה בעיר, ובחמש השנים האחרונות החלה בנייה מאסיבית, שנתנה מענה לביקושים הרבים הקיימים בשוק. אני מעריך שהביקושים יוסיפו להיות גבוהים ומחירי הדירות בחדרה ימשיכו לעלות".

את הטבלה הערים המשתלמות מובילה אריאל, עם עליה של 95% במחירי הדירות, מכ-557 אלף שקל בשנת 2008 לכ-1.085 מיליון שקל נכון לרבעון השלישי של שנת 2013. במקום השני בדירוג הערים המשתלמות ביותר לרכישת דירת 4 חדרים נמצאת תל אביב, בה המחיר רשם זינוק מדהים של 81%, למחיר שיא של 3.2 מיליון שקל. את המקום השלישי ברשימה תופסת רמלה, שמי שרכש בה דירת 4 חדרים לפני 5 שנים, זכה לתשואה של 78% על השקעתו, מכ-649 אלף שקל בשנת 2008 לכ-1.15 מיליון שקל בשנת 2013, ולאחריה באר שבע עם עלייה בשיעור של 76%, מכ-568 אלף שקל עד לכ-1 מיליון שקל בשנת 2013.

בהמשך העשירייה הראשונה ניתן למצוא את חדרה, קרית גת (64%), יבנה (61%), ראש העין (61%), קריית ביאליק (59%) וביתר עילית (57%). ברמת השרון, לשם השוואה, עלו המחירים בחמש השנים האחרונות ב-12%, מכ-1.7 מיליון שקל בשנת 2008 לכ-1.91 מיליון שקל בלבד נכון לרבעון השלישי של שנת 2013.






טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il