TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

סקירה שבועית. מאקרו ושווקים


אילוסטרציה - גלובוס בין ידיים
נכתב על ידי אלכס זבז'נסקי, כלכלן ראשי מיטב דש
בדוח השנתי מעלה בנק ישראל את ההערכה לקצב הצמיחה הפוטנציאלית של המשק, מציין שגבר האיזון בין הביקוש להיצע בשוק הדירות להשכרה, מציין שהמרווחים בשוק הקונצרני נמוכים מדי, מצביע על התאמה תקציבית משמעותית הנדרשת בשנים הקרובות כדי לעמוד ביעדים הפיסקאליים ועוד.

על פי הדיווחים, גם בחודש מרץ הצריכה הפרטית בישראל הייתה חלשה בהמשך לחודשיים הראשונים של השנה. הורדנו את תחזית האינפלציה לחודש מרץ ל-0.2%.

· נתוני שוק העבודה האמריקאי מצביעים על שיפור בניצולת שבאה לידי ביטוי בעלייה בשיעור ההשתתפות ובמשקל המועסקים באוכלוסייה. מצב זה מצביע על שיפור בשוק העבודה מחד, אך מאידך מפחית מהצורך לזרז את העלאת הריבית.

לעומת זאת, חלה האצה בגידול באשראי במשק האמריקאי שעשויה לחזק את הקשר בין הגדלת כמות הכסף ע"י ה-FED לסביבת האינפלציה.

אנו מעריכים שעלה הסיכוי לביצוע מהלך הקלה מוניטארית ע"י ה-ECB בחודשים הקרובים.

משקל הנפקות האג"ח המיועדות עלה משמעותית בשנה האחרונה וצפויות להמשיך ולגדול בשנים הקרובות. לעובדה זו יש לא רק השלכות תקציביות לעלויות המימון של המדינה, אלא גם למבנה העקום ולעלות הגיוס בשוק הסחיר.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il