TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

קבוצת הכשרת הישוב מדווחת ההכנסות בשנת 2013 עלו לכ-653 מיליון שקל


הרווח הנקי המיוחס לבעלי המניות גדל לכ-25 מיליון שקל; הרווח התפעולי עלה לכ- 191 מיליון שקל בהשוואה לכ- 164 מיליון שקל
הכנסות מהשכרת נכסים בשנת 2013 עלו לכ-177 מיליון שקל; ההכנסות מעסקי בנייה בשנת 2013 עלו לכ-100 מיליון שקל

עופר נמרודי, מנכ"ל הכשרת הישוב: "במהלך שנת 2013 המשיכה קבוצת הכשרת הישוב לקדם את פעילותה בתחומי הליבה של השכרת נכסים בישראל ובפולין. השלמנו במהלך השנה הנפקת מניות מוצלחת שלMLP בבורסה בוורשה, המשכנו בפעילותינו להשבחת הנכסים השונים של הקבוצה והגדלנו את שטחי הנדל"ן המניב, וכן שמרנו על שיעורי תפוסה גבוהים מן הממוצע בישראל ברשת "רימונים", אשר תחנוך בהמשך השנה את ניהולו של מלון התמרים בעכו, תוך הגדלת מספר המלונות ברשת ל-11. כמו כן, בשנת 2014 יסתיים פרעון ההלוואה שקיבלה החברה מקרן "בראשית", ובמהלך שנת 2013 וינואר 2014 מיחזרה החברה חוב באמצעות גיוס במסגרת הנפקות של סדרות שונות בשוק איגרות חוב בתשואות נמוכות, המעידות על הבעת אמון בקבוצה בפועלה ובחוסנה. אנו ממשיכים לפעול בשנת 2014 להשבחת נכסי החברה וליצירת ערך לבעלי המניות, והסנונית הראשונה היתה הצפת הערך של החזקותיה של החברה בחברה הכלולה סקייליין קנדה הודות להנפקתה בבורסה בתל אביב".

קבוצת הכשרת הישוב סיימה את שנת 2013 עם עלייה בסך הכנסותיה לכ-653 מיליון שקל, בהשוואה לכ-573 מיליון שקל בשנת 2012.

הרווח של הקבוצה ממגזרים הסתכם בשנת 2013 בכ-128 מיליון שקל, לעומת הפסד בסך של כ-91 מיליון שקל בשנת 2012.

הקבוצה סיימה את שנת 2013 עם רווח נקי, המיוחס לבעלי המניות, בסך של כ-25 מיליון שקל בהשוואה להפסד של כ-68 מיליון שקל בשנת 2012.

עיקרי תוצאות המגזרים
בהכנסות מהשכרת נכסים נרשם בשנת 2013 גידול לכ-177 מיליון שקל, בהשוואה לכ-151 מיליון שקל בשנת 2012. הרווח מהשכרת נכסים בשנת 2013 עלה לכ-113 מיליון שקל בהשוואה לכ-102 מיליון שקל בשנת 2012. עיקר הגידול בהכנסות וברווח נובע מאיחוד לראשונה החל מן הרבעון הרביעי של שנת 2013 של תוצאות פעילות חברת RRN, חברת האם של חברת MLP, המרכזת את פעילות הפארקים הלוגיסטיים בפולין.

ההכנסות מעסקאות בניה בשנת 2013 הסתכמו בכ-100 מיליון שקל בהשוואה לכ-62 מיליון שקל בשנת 2012. הפרויקטים אשר מניבים לחברה כיום הכנסות מעסקי בנייה הינם פרויקט הבנייה למגורים בוילנוב פולין, פרויקט לבניית כ-1,096 יחידות דיור ו-33 יחידות מסחר, המתבצע בארבעה שלבים, וכן פרויקט גדנסק לבניית כ-236 יחידות דיור ו-18 יחידות מסחר.

ההכנסות מעסקי המלונאות של הקבוצה בשנת 2013 הסתכמו בכ-307 מיליון שקל, בדומה להכנסות בשנת 2012. השמירה על היקף ההכנסות בשנת 2013 היא על רקע נתוני התאחדות המלונות בישראל לתקופה האמורה, מהם עולה כי בשנת 2013 שיעור תפוסת החדרים הסתכם בכ-66% בעוד שהחברה הצליחה לשמור על שיעור תפוסה יציב של כ-72%.

הרווח התפעולי ממלונות מסתכם בשנת 2013 בכ-19 מיליון שקל בהשוואה לכ-24 מיליון שקל בשנת 2012. החל ממאי 2014 יצטרף למצבת בתי המלון המנוהלים על ידי רשת רימונים גם מלון חוף התמרים בעכו, הכולל 125 חדרים, אולמות אירועים וקאנטרי קלאב.
עסקי אנרגיה- המגזר הסב לחברה בשנת 2013 הפסד של 9 מיליון שקל.

יצוין, כי בשנת 2013 נרשמה עליית ערך נדל"ן להשקעה, נטו בסך כ-73 מיליון שקל, בהשוואה לכ-112 מיליון שקל בשנת 2012. עליית הערך נובעת בעיקר מעליית ערכו של קניון שבעת הכוכבים בהרצליה בסך של כ-51 מיליון שקל, והיתרה מעלייה בערכם של מספר נכסים נוספים.

ממאזנה של הקבוצה עולה, כי נכון ל-31 בדצמבר 2013, סך הנכסים עלה לכ-4.3 מיליארד שקל בהשוואה לכ-3.5 מיליארד שקל בסוף שנת 2012. עוד עולה ממאזנה של הקבוצה כי הונה העצמי של הכשרת הישוב נכון ל-31 בדצמבר 2013, עלה לכ-1.2 מיליארד שקל (מתוכו כ-781.6 מיליון שקל מיוחס לבעלי המניות).

אירועים משמעותיים בתקופת הדוח ולאחריו
ב-15 לאוקטובר 2013, חברת MLP (Millennium Logistic Parks), המהווה את זרוע הפעילות המרכזית של קבוצת הכשרת הישוב בפולין, השלימה בהצלחה הנפקת מניות ראשונה (IPO) בבורסת ורשה שבפולין. ההנפקה כללה הנפקה לציבור והצעת מכר של בעלי המניות. לאחר השלמת ההנפקה מחזיקה הכשרת הישוב בעקיפין ב-38.3% ממניות MLP. היקף ההנפקה של החברה הסתכם בכ-104.6 מיליון שקל, מתוכם כ-83.6 מיליון שקל גוייסו על ידי החברה המנפיקה, והיתרה שולמה לבעלי מניותיה כחלק מהצעת מכר. החל מן הרבעון הרביעי של שנת 2013 החברה מאחדת באופן מלא את מאזן פעילות חברת RRN, חברת האם של חברת MLP, המרכזת את פעילות הפארקים הלוגיסטיים בפולין.

במהלך שנת 2013 וינואר 2014 הנפיקה החברה כ- 250 מיליון שקל ערך נקוב אגרות חוב מסדרות 14, 16 ו- 17, במספר הנפקות לציבור והקצאות פרטיות.
ב-10 למרץ 2014, חברת סקייליין הקנדית (חברה כלולה) השלימה הנפקה ראשונה לציבור בתמורה להקצאה מניות ואופציות סקייליין גייסה תמורה כוללת (ברוטו) של כ-70 מיליון שקל.


קבוצת הכשרת הישוב הינה חברת החזקות, הפועלת במספר תחומים: השכרת נכסים מניבים בחו"ל ובישראל; ייזום פרויקטי מקרקעין בישראל ובחו"ל; החזקה ופיתוח של רישיונות לחיפושי גז ונפט; ניהול ותפעול של בתי מלון בישראל תחת המותג "רימונים"; שילוט חוצות. מנכ"ל החברה הוא מר עופר נמרודי.

צילום: ורדי כהנא


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il