TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

דוד עזריאלי, הודיע היום כי הוא תורם 5.7% ממניותיו


דוד עזריאלי
בקבוצת עזריאלי לטובת עמותת עזריאלי הפועלת בישראל, כחלק מהתחייבותו להעביר את רוב מניותיו לטובת פעילות פילנתרופית
שווי התרומה מוערך בכ-800 מיליון שקלים, זאת מעבר לדיווידנדים השוטפים מהם תיהנה העמותה; מדובר באחת התרומות הגדולות ביותר שניתנו אי פעם לעמותה פילנטרופית בישראל

דוד עזריאלי: "אני מאמין גדול ברתימת העשייה העסקית לטובת פילנתרופיה וביצירת פלטפורמה בה עמותות ייהנו לאורך שנים מנכסים שיניבו להם הון לפעילותם; הצלחה עסקית החוזרת לקהילה כתרומה לטובת קידום פעילות חברתית, חינוכית ומדעית היא המפתח להגברת הערבות ההדדית במדינת ישראל

משפחת עזריאלי תרמה בישראל בשנים האחרונות למעלה מ-400 מיליון שקלים

היזם, האדריכל ויו"ר קבוצת עזריאלי, דוד עזריאלי, הודיע היום על העברת כ-5.7% ממניותיו כתרומה לעמותת עזריאלי הפועלת בישראל. הסכם תרומה נחתם בין Azrieli Holdings Inc, בעלת השליטה בחברה לבין עמותת קרן עזריאלי (ישראל), עמותה הרשומה בישראל ללא מטרות רווח שפועלת, בין היתר, לקידום פעילויות בתחום החינוך, המדע והתרבות.
על-פי תנאי הסכם התרומה, מעניקה עזריאלי החזקות תרומה לקרן, ללא תמורה, הכוללת 6,902,000 מניות רגילות בנות 0.1 ש"ח ע"נ כל אחת של החברה המהוות כ-5.7% מהונה המונפק של החברה. בכך הופכת הקרן לבעלת עניין בקבוצה.
עזריאלי ציין כי יציבותה העסקית של הקבוצה, אופק צמיחתה וקבוצת הניהול האיכותית המובילה אותה הן אלה המאפשרות לקבוצת עזריאלי להקצות משאבים ניכרים לטובת החברה בישראל.
בקבוצה מציינים כי דוד עזריאלי בחר בדרך של העברת מניות כתרומה כמודל הנכון ביותר לתמיכה בפעילויות פילנתרופיות אשר מאפשרות לגופים פילנתרופיים לנהל אסטרטגיית פעילות ארוכת שנים אשר תאפשר להם למצות את החזון והמשימות שלהם.
עזריאלי רואה בסוג זה של תרומה "כמתן חכה" ולא רק "דגים" והוא מדגיש כי משפחת עזריאלי מחויבת להמשך תמיכה פילנתרופית במדינת ישראל גם בעתיד.
יודגש, כי ב-12 החודשים האחרונים תרמה משפחת עזריאלי כ-50 מיליון ₪ למגוון גופים ופעילויות בהם: מכון וייצמן, אוניברסיטת ת"א, הטכניון, המכללה להנדסה בירושלים ועוד.
הפעילות הפילנתרופית של משפחת עזריאלי מנוהלת באמצעות 2 קרנות: האחת – פועלת בישראל ומנוהלת על ידי דנה עזריאלי המשמשת גם כסגן יו"ר הקבוצה; והשנייה – פועלת בקנדה ומנוהלת על ידי נעמי עזריאלי.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il