TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

שוק מטבע החוץ בחודש פברואר 2014


התפתחות שער החליפין – יציבות השקל מול הדולר לעומת היחלשות הדולר בעולם
במהלך חודש פברואר השקל מול הדולר נשאר ללא שינוי ומול האירו השקל נחלש בשיעור של 1.3% .
מול מטבעות שותפות הסחר העיקריות של ישראל, כפי שמשוקלל בשער החליפין הנומינאלי האפקטיבי, נחלש השקל בכ- 0.6%. בעולם, הדולר נחלש בפברואר מול רוב המטבעות בכלל זה בכ- 1.9% מול הפרנק השוויצרי, בכ- 1.2% מול האירו, בכ- 1.6% מול הפאונד הבריטי ובכ- 0.9% מול הין היפני.

תנודתיות שע"ח – עליה בסטיית התקן בפועל לעומת ירידה בסטיית התקן הגלומה.

סטיית התקן של השינוי בשער החליפין – המייצגת את התנודתיות בפועל בשער החליפין – עלתה החודש בכ- 1.6 נקודות אחוז ועמדה בסוף חודש פברואר על 4.8% בהשוואה ל- 3.2% בחודש ינואר.
רמתה הממוצעת של סטיית התקן הגלומה במסחר באופציות על שקל/דולר "מעבר לדלפק" – המייצגת את התנודתיות הצפויה בשער החליפין, ירדה ועמדה בסוף פברואר על 7.1%, בהשוואה ל- 7.3% בינואר.
סטיית התקן הגלומה באופציות על מט"ח בשווקים מתעוררים עלתה ועמדה בחודש פברואר על 10.1%, בהשוואה
ל- 9.7% בחודש ינואר. לעומת זאת, סטיית התקן הגלומה באופציות על מט"ח בשווקים מפותחים ירדה ועמדה בסוף חודש פברואר על 8%.

נפח המסחר בשוק המט"ח – ירידה בנפח המסחר היומי הממוצע, ויציבות בחלקם של תושבי חוץ בנפח המסחר הכולל.

נפח המסחר הכולל במטבע חוץ בחודש פברואר הסתכם בכ- 88 מיליארד דולר, בהשוואה לכ- 102 מיליארד בחודש ינואר. נפח המסחר היומי הממוצע עלה בכ- 5% ועמד על כ- 4.4 מיליארד דולר ביום.

נפח המסחר בעסקות המרה (עסקות ספוט ועסקות פורוורד) הסתכם בחודש פברואר בכ- 32 מיליארד דולר בהשוואה לכ- 38 מיליארד דולר בינואר. הממוצע היומי של נפח המסחר בעסקאות המרה ירד בפברואר בכ- 8% בהשוואה לחודש ינואר. במהלך חודש פברואר רכש בנק ישראל 490 מיליוני דולרים בעסקאות המרה[1], מתוכם 290 מיליוני דולר נרכשו במסגרת תכנית הרכישות שנועדה לקזז את השפעת הפקת הגז על שער החליפין.

נפח המסחר באופציות למט"ח "מעבר לדלפק" (אופציות שלא נסחרות בבורסה לני"ע) הסתכם בחודש פברואר בכ- 9 מיליארד דולר, הממוצע היומי בחודש פברואר ירד בכ- 5% בהשוואה לינואר ועמד על כ- 450 מיליון דולר.

נפח המסחר בעסקות החלף הסתכם בחודש פברואר בכ- 46 מיליארד דולר, הממוצע היומי של נפח המסחר בעסקות החלף לא השתנה מחודש שעבר ועמד על כ- 2.3 מיליארד דולר ביום.

חלקם היחסי של תושבי חוץ בנפח המסחר הכולל (עסקות המרה, עסקות באופציות ועסקות החלף) נשאר ללא שינוי ועמד בסוף פברואר על כ- 31%.




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il