TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

פילת מדיה תמכר לסינטק מדיה הנשלטת על ידי קרן ריברווד קפיטל האמריקאית


פילת מדיה
לפי שווי של 103 מיליון דולר
פילת מדיה גלובל פי.אל.סי, ספקית התוכנה לניהול שידורי טלוויזיה, הנסחרת בבורסה בתל אביב ובלונדון (,(AIM הודיעה היום כי תימכר לסינטק מדיה, חברה ישראלית בבעלות קרן ריברווד קפיטל האמריקאית לפי שווי של 103 מיליון דולר. מחיר זה משקף פרמיה של 28.8% על מחיר המניה אתמול, וכ-44% על מחיר המניה הממוצע בשלושת החודשים האחרונים.

בין בעלי המניות שיממשו את אחזקותיהם ברווח נאה במסגרת העסקה נמנים יורוקום אחזקות שבשליטת שאול אלוביץ', אלכס רבינוביץ', מיטב דש וכמו כן, מנכ"ל החברה אבי אנגל ומייסדים נוספים.

סינטק מדיה היא בעלת עניין בחברה ומחזיקה כ-22.8% מהון המניות בחברה. העסקה מבוצעת באמצעות הסדר בפיקוח בית המשפט בבריטניה (Scheme of Arrangement) והשלמתה מותנית באישורים שונים ובכללם אישור של 75% מבעלי המניות למעט סינטק.

פילת וסינטק הינן חברות מתחרות הפועלות בשוק המדיה ומספקות מערכות תוכנה מתקדמות לניהול תוכן, זמן אויר ומכירת פרסומות בחברות טלוויזיה ברחבי העולם. מיזוג שתי החברות ייצר קבוצה גדולה וחזקה יותר שתוכל להתחרות על השגת מעמד מוביל בעולם.

פילת מדיה נוסדה לפני כ-15 שנים על ידי מנכ"ל החברה, אבי אנגל, במסגרת פילת טכנולוג'יס ממנה התפצלה ב-2002 ומאז צמחה בהדרגה למכירות של מעל 40 מיליון דולר, כ-300 עובדים ולמעלה מ-65 לקוחות.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il