TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

השיא של 2013: קבוצת יצחקי מכרה פנטהאוז בשכונת הארגמן בנס ציונה


תמורת 4 מיליון שקל

שיא מכירות נוסף נשבר בנס ציונה. קבוצת יצחקי מכרה פנטהאוז בפרויקט WOW בשכונת הארגמן בעיר תמורת 4 מיליון שקל. על פי נתוני מס שבח של רשות המסים, מדובר באחת הדירות היקרות והיוקרתיות שנמכרו בעיר. מחיר הפנטהאוז היה יקר בכ-200 אלף שקל מפנטהאוז בן 6 חדרים שנמכר על פי נתוני מס שבח בחודש יולי.

הפנטהאוז בן 6 חדרים, משתרע על פני 175מ"ר בתוספת מרפסות בשטח של כ-110 מ"ר. דיירי הפנטהאוז, זוג עם שני ילדים, ייהנו מזוג חניות מקורות, מחסן צמוד, נוף לפרדסים מדרום לפרוייקט , שמורת טבע ממערב ופארק שהסתיימה בנייתו בימים אלו מצפון לפרוייקט.

פרויקט WOW כולל 24 יח"ד בבניין בן 7 קומות וממוקם בלב שכונת הארגמן. תמהיל הדירות כולל דירות וילה גן בשטח של כ- 210 מ"ר, עם גינה בשטח של עד 380 מ"ר, פנטהאוזים ודירות 5-6 חדרים.

הבניין נהנה מ-3 כיווני אויר – לכיוון שכונת הוילותשל שמורת מליבו והפרדסים שבסמוך לה, השמורה וגבעות הכורכר. הבניין ייבנה במפרט טכני ברמה גבוהה ביותר, הכוללת מצלמות אבטחה היקפיות, לובאים גדולים במיוחד, חדר דיירים, תקרות בגובה של 3 מטר בדירות, חדרי אשפה שמותאמים להפרדת פסולת, חדרי עגלות ואופניים ועוד. מהחברה נמסר כי הבניין נמצא בשלב עבודות הגמר וכי האכלוס צפוי להתרחש בפברואר 2014.

הדמיה-ARCEFFECT


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il