TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אבוג'ן הפועלת בתחום של גנומיקה בצמחים, הודיעה על תוצאות תשעת החודשים הראשונים


אבוגן
והרבעון השלישי של שנת 2013
נמשכת הרחבת שיתופי פעולה מרכזיים והתקדמות בכל ארבע חטיבות המוצר של החברה

הכנסות החברה לתשעת החודשים הראשונים לשנת 2013 הסתכמו בסך של כ- 13.2 מיליון דולר בהשוואה להכנסות בסך של כ- 12.3 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד. הכנסות החברה לרבעון השלישי לשנת 2013 הסתכמו בסך של כ- 4.2 מיליון דולר, בהשוואה להכנסות בסך של כ- 4.0 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד. הכנסות החברה כוללות בעיקר הכנסות ממחקר ופיתוח במסגרת ההסכמים השונים עם חברות הזרעים.

יתרות המזומנים, שווי המזומנים וניירות ערך סחירים של החברה הסתכמו בסך של כ- 48.3 מיליון דולר בהשוואה לסך של כ- 55.1 מיליון דולר ליום 31 לדצמבר 2012.

עופר חביב, נשיא ומנכ"ל אבוג'ן מסר: "בשנה שעברה התחלנו בישום שינוי במבנה הארגוני של החברה שמטרתו הייתה להמשיך ולמנף את היכולות והתשתיות הטכנולוגיות הייחודיות שבנינו בעשור האחרון. במסגרת שינוי זה פעילות החברה אורגנה במבנה של ארבע חטיבות מוצרים אשר כל אחת מהן מתמקדת במוצרים שונים הפונים לשווקים בעלי ערך כלכלי רב.

כל הישגי ארבע חטיבות המוצר נשענים על הפלטפורמות הטכנולוגיות הייחודיות שלנו, כמו גם על צוות מקצועי ומיומן. לכן, בנוסף לפעילות המושתתת על תוכניות לפיתוח מוצר בכל אחת מהחטיבות כאמור, אנו ממשיכים להשקיע, לשפר ולהרחיב את טכנולוגיות הליבה והיכולות שלנו, בדגש על טכנולוגיות מיחשוביות ותשתיות התומכות במערכות ולידציה בצמחים, הכוללים ניסויי שדה נרחבים וחממות בכדי לאפשר את המשך הצמיחה של החברה והעמידה ביעדים שלה."


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il