TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אפקון החזקות של שלמה שמלצר השלימה בהצלחה את השלב הציבורי בגיוס אג"ח שקלי


החברה גייסה כ- 100 מיליון ש"ח וזכתה לביקושי יתר נכבדים
אפקון החזקות בע"מ, שבשליטת שלמה שמלצר, השלימה בהצלחה גיוס סדרה חדשה של אג"ח שקלי (סדרה ג') בהיקף של 100 מיליון ש"ח בריבית של 5.7%.

במכרז למשקיעים מוסדיים שנערך ביום שלישי שעבר, זכו אגרות החוב של אפקון לביקוש של למעלה מפי 3, כאשר הריבית שנקבעה במכרז הנ"ל עמדה על 5.75% (נמוך בכ- 1% מריבית המקסימום במכרז).

ביקושי יתר דומים (פי 3 לערך) נרשמו גם במסגרת המכרז הציבורי שנערך ביום חמישי האחרון, והריבית שנקבעה נמוכה במעט מהריבית שנקבעה במסגרת המכרז המוסדי. לפיכך, המשקיעים המוסדיים אף לא זכו למלוא הביקוש, וקיבלו הקצאה חלקית בלבד בגין חלקם.

קרן אגרות החוב תיפרע ב- 11 תשלומים חצי שנתיים, בחודשים יוני ודצמבר בין השנים 2015 ל- 2020, כאשר מח"מ האג"ח הינו כ-3.7 שנים.

אגרות החוב דורגו Baa1 עם אופק יציב ע"י מידרוג.

ג'רי שנירר, מנכ"ל קבוצת אפקון החזקות מסר: "אנו מודים לציבור המשקיעים על השתתפותם ועל הביקושים הערים, ורואים בכך הבעת אמון בחברה, בהנהלתה ובפעילותה. אנו גאים בביקושי היתר שהתקבלו הן בשלב המוסדי והן בשלב הציבורי כמו גם בריבית שנקבעה לבסוף אשר נמוכה ב- 1% מהריבית המרבית ההתחלתית שננקבה במסגרת המכרז המוסדי. אנו מאמינים כי גיוס זה יסייע רבות בהמשך התפתחותה וצמיחתה של החברה."
לנוחיותכם, קישור לדיווח החברה:
http://mayafiles.tase.co.il/RPdf/850001-851000/P850114-00.pdf




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il