TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

קרן הריט סלע קפיטל רוכשת שלוש קומות במגדל "משה אביב"


ברמת-גן בכ-58 מיליון שקלים
הנכס יירכש מחברת מלפריס אחזקות (של משפחת עופר)צד שלישי בלתי קשור. הקומות מושכרות בעיקר לחברות הביטוח הראל ומנורה מבטחים בתמורה לדמי שכירות שנתיים של 5.08 מיליון שקלים, סכום המשקף תשואה של 8.80% בשנה


שמואל סלבין יו"ר סלע קפיטל: " סלע קפיטל ממשיכה במגמת רכישת נכסים שיתרמו להגדלת תשואת הדיבידנד. בעיסקה הנוכחית נרכש נכס איכותי ידוע ומוכר אשר יעניק תשואה על ההון העצמי של מעל 13% וזאת עקב הגיוס המוצלח של החברה של אג"ח במח"מ ארוך בריבית שנתית של 2.75% בלבד "

קרן הריט סלע קפיטל קונה 3 קומות משרדים (קומה 14 -15 וקומה 45) בשטח של כ-4,320 מ"ר וכן 52 חניות במגדל משה אביב ברח' ז'בוטינסקי 7 רמת גן, וזאת בתמורה לכ-57.8 מיליון שקלים. בנוסף תשלם החברה כ-3.7 מיליון שקלים בגין מס רכישה והוצאות עסקה כך שהיקף העסקה הכולל עבור החברה נאמד במעל ל-60 מיליון שקלים.

שלוש הקומות בבניין והחניות,אשר נקנו מחברת מלפריס אחזקות בע"מ (משפחת עופר) מושכרות ל- 2 שוכרים מרכזים: הראל פיא ומנורה מבטחים תמורת 5.08 מיליון שקל לשנה צמוד למדד המחירים לצרכן המשקפים תשואה של 8.80%. הסכמי השכירות הינם ל- 3 שנים, כאשר למנורה אופציה לתקופה הארכה נוספת של 3 שנים.
מגדל משה אביב, בז'בוטינסקי ברמת גן הוא בניין משרדים יוקרתי ענק בן 52 קומות משרדים שמעליהם 11 קומות מגורים.הבניין ממוקם במיקום מרכזי במרכז אזור הבורסה ליהלומים ("צומת עלית") ונחשב לאחד מסמלי העיר
סלע קפיטל תשקיע כ-25 מיליון שקלים מהונה העצמי וכן אג"ח על סך של כ-36 מיליון שקלים עבור מימון העסקה.
שמואל סלבין יו"ר סלע קפיטל: " סלע קפיטל ממשיכה במגמת רכישת נכסים שיתרמו להגדלת תשואת הדיבידנד. בעיסקה הנוכחית נרכש נכס איכותי ידוע ומוכר אשר יעניק תשואה על ההון העצמי של מעל 13% וזאת עקב הגיוס המוצלח של החברה של אג"ח במח"מ ארוך בריבית של 2.75% בלבד. שיעור התשואה ברוטו על הנכס הוא 8.8% שיעור גבוהה מאוד לכל הדעות. הנכס הזה הוא נכס איכותי מאוד שמאופיין בנקודות גישה יעילות וקרובות לנתיבי איילון. אנו פועלים באופן שוטף על מנת לאתר ולרכוש נכסים איכותיים, בתשואות ראויות ושמחים שמאמצינו נושאים פרי".

זו העסקה השניה שסלע קפיטל רוכשת קומות בתוך בניינים: לפני כשבעה חודשים דיווחה החברה על קנייה של שתי קומות משרדים בשטח של 1,650 מ"ר וכן 35 חניות ומחסנים בבנין פלטיניום בתל אביב וזאת בתמורה לכ-31.5 מיליון שקל, מחיר הרכישה שיקף מחיר של 16.5 אלף שקל למ"ר.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il