TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אלביט מערכות זכתה בחוזה בהיקף של 33 מיליון דולר


אלביט מערכות
לאספקת מערכות תצפית אלקטרו-אופטיות למסוקים של לקוח באזור אסיה-פסיפיק

אלביט מערכות בע"מ הודיעה היום כי החברה הבת שבבעלותה המלאה, אלביט מערכות אלקטרו-אופטיקה - אלאופ בע"מ ("אלאופ") קיבלה חוזה המשך בהיקף של 33 מיליון דולר לאספקת מערכות התצפית האלקטרו-אופטיות המתקדמות מתוצרתה, Digital CoMPASS®, עבור צי המסוקים של חיל האוויר של לקוח באזור האסיה-פסיפיק. הפרויקט יבוצע במהלך שלוש שנים.

עדי דר, מנכ"ל אלאופ אמר: "תכנית המשך חשובה זו משקפת את שביעות הרצון של הלקוח מהמערכות שנרכשו לפני מספר שנים. העובדה שאנו מספקים ללקוחותינו מערכות חדשניות ומתקדמות, הנסמכות על הניסיון המבצעי הנרחב שלנו בתחום המטעדים האלקטרו-אופטיים, ממצבת אותנו כאחת מספקיות המובילות בעולם בתחום זה" .

מערכת DCoMPASS® היא מערכת תצפית מיוצבת, קלת-משקל, בעלת מספר רב של חיישנים אלקטרו-אופטיים, מספקת פתרונות ליישומים אוויריים (מטוסי כנף קבועה ומסוקים) כמו גם ליישומים יבשתיים וימיים. הטכנולוגיה האלקטרו-אופטית המתקדמת מאפשרת למערכת ה"דיקומפאס" לספק מודיעין חזותי רציף, 24/7 , ליישומי יום ולילה ויכולות מעקב, תצפית והרכשת מטרות, בצורה מיטבית, גם בתנאי מזג אוויר קשים.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il