TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

דסק"ש השלימה גיוס של 550 מיליון שקלים


דיסקונט השקעות
גיוס מוצלח נוסף, בתוך חודשיים, לחברת השקעות דיסקונט
אתמול, 1 בספטמבר 2013, הסתיימה התקופה בה ניתן היה לממש את כתבי האופציה מסדרה א' שהנפיקה דסק"ש לפני כחודשיים לרוכשי ההרחבה של אג"ח סדרה ו' – במימוש מלא של כל כתבי האופציה האמורים. בעקבות זאת הנפיקה דסק"ש 325 מיליון שקל ע.נ של אגרות חוב נוספות מסדרה ו', בתמורה ל-329 מיליון שקלים. הגיוס הנוכחי מצטרף ל-224 מיליון שקלים, שגייסה דסק"ש בתחילת יולי 2013, כך שבסה"כ גייסה דסק"ש 553 מיליון ₪ בתוך חודשיים.
ב-4 ביולי 2013 פרסמה דסק"ש מכרז להנפקת 200 מיליון ₪ ע.נ על דרך של הרחבת אג"ח סדרה ו' בעלת מח"מ של 6.5 שנים, ביחד עם כתבי אופציה בשתי סדרות כתבי אופציה מסדרה א' הניתנים למימוש עד 1 בספטמבר 2013כתבי אופציה מסדרה ב' הניתנים למימוש עד 15 בדצמבר 2013.
בעקבות עודפי ביקוש למכרז, הנפיקה החברה בפועל כ-217 אלף יחידות. חתימת היתר במכרז הייתה בשיעור של פי 27.78. התמורה המיידית להרחבת סדרה ו' הייתה כ-224 מיליון ₪, ובמידה וימומשו במלואם כל כתבי האופציה יגוייסו כ-444 מיליון ₪ נוספים. לאחר המימוש המלא של כל כתבי האופציה מהמנה הראשונה עד אתמול, כאמור בתמורה ל-329 מיליון ש"ח, תוכל החברה לגייס עד סוף השנה כ-115 מיליון ₪ נוספים אם תמומש במלואה גם המנה השנייה (סדרה ב' של כתבי האופציה).
נכון להיום נראה כי סבירות המימוש של סדרה זו הינו גבוהה וזאת לאור המחיר בו נסחרת האיגרת בבורסה (כ- 112) מול מחיר מימוש שנקבע (106) לסדרה ב' של כתבי האופציה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il