TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

קבוצת חמת: ההכנסות ברבעון השני של 2013 עלו לכ-69.1 מיליון שקל


דוחות - אילוסטרציה
הרווח הנקי טיפס לכ-10.5 מיליון שקל
ההכנסות במחצית הראשונה של שנת 2013 עלו לכ-132.1 מיליון שקל; הרווח הנקי במחצית גדל לכ-17.1 מיליון שקל;

הונה העצמי של החברה, נכון ליום 30.6.2013, עמד על כ- 132 מיליון שקל והיווה כ- 47% מסך המאזן

קבוצת חמת בע"מ (לשעבר מרחב), הפועלת באמצעות המותגים המובילים "חמת" "חרסה" ו"ליפסקי", והעוסקת בייצור ושיווק של מוצרי גמר בניה מעוצבים - בעיקר ברזים, כלים סניטריים, ומוצרי אינסטלציה מפלסטיק, פירסמה היום את תוצאותיה הכספיות לסיכום הרבעון השני והמחצית הראשונה של שנת 2013. מנכ"ל החברה הוא מר יגאל מורן, ויו"ר החברה הוא מר יואב גולן, שהינו בעל השליטה בחברה.

להלן עיקרי התוצאות הכספיות:
תוצאות הרבעון השני של 2013:
• הכנסות החברה ברבעון השני של שנת 2013 עלו בכ-7.5% והסתכמו בכ-69.1 מיליון שקל, בהשוואה לכ-64.3 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. השינוי נובע בעיקר מגידול במכירות ברזים ומוצרי אינסטלציה. הגידול במכירות מוצרי אינסטלציה נובע מהכנסת מוצרים חדשים למבחר המוצרים אותם משווקת החברה, בדגש על מוצרים לחדר האמבטיה והמטבח.

• הרווח הגולמי ברבעון השני של שנת 2013 הסתכם בכ-22 מיליון שקל (31.8% מההכנסות), בהשוואה לרווח גולמי של כ- 23 מיליון שקל (35.8% מההכנסות) ברבעון המקביל אשתקד.

• הרווח התפעולי ברבעון השני של שנת 2013 הסתכם בכ-11.6 מיליון שקל (16.8% מההכנסות), בהשוואה לרווח תפעולי של כ-12 מיליון שקל (כ-18.5% מההכנסות) ברבעון המקביל אשתקד.

• הוצאות המימון נטו הסתכמו ברבעון השני של שנת 2013 בכ-0.5 מיליון שקל, בהשוואה להוצאות מימון נטו של כ-1.1 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. הקיטון בהוצאות המימון נטו נבעו משינויים בשערי החליפין.

• הוצאות המס ברבעון השני של שנת 2013 הסתכמו בכ-0.6 מיליון שקל, בהשוואה להוצאות מיסים של כ-2.7 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. המיסים השנה כוללים הכנסות ממיסים בגין שנת 2012 בסך של כ-2.2 מיליון שקל בעקבות שינוי המבנה, במסגרתו מוזגה פעילות השיווק של אחת מחברות הבנות לחברה בשליטת חברת בת אחרת.

• הרווח הנקי ברבעון השני של שנת 2013 גדל בכ- 30.2% והסתכם בכ-10.5 מיליון שקל (כ-15.2% מההכנסות), בהשוואה לרווח נקי של כ- 8.1 מיליון שקל (כ- 12.6% מההכנסות) ברבעון המקביל אשתקד.

• תזרים המזומנים מפעילות השוטפת ברבעון השני של 2013 הסתכם בכ-9.1 מיליון שקל, לעומת כ-7.1 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד.

תוצאות המחצית הראשונה של 2013:
• הכנסות החברה במחצית הראשונה של שנת 2013 עלו לכ-132.1 מיליון שקל, בהשוואה לכ-131.2 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד.

• הרווח הגולמי במחצית הראשונה של שנת 2013 הסתכם בכ-41.8 מיליון שקל (31.6% מההכנסות), בהשוואה לרווח גולמי של כ-45.2 מיליון שקל (34.4% מההכנסות) ברבעון המקביל אשתקד.

• הרווח התפעולי במחצית הראשונה של שנת 2013 הסתכם בכ-21.3 מיליון שקל (16.1% מההכנסות), בהשוואה לרווח תפעולי של כ-22.3 מיליון שקל (כ-17% מההכנסות) בתקופה המקבילה אשתקד.

• הוצאות המימון נטו הסתכמו במחצית הראשונה של שנת 2013 בכ-1 מיליון שקל, בהשוואה להוצאות מימון נטו של כ- 1.4 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד. הקיטון בהוצאות המימון נטו נבעו משינויים בשערי החליפין.

• הוצאות המס במחצית הראשונה של שנת 2013 הסתכמו בכ- 3.1 מיליון שקל, בהשוואה להוצאות מיסים של כ-5.2 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. המיסים כוללים, כאמור, הכנסות ממיסים בגין שנת 2012 בסך של כ-2.2 מיליון שקל בעקבות שינוי המבנה לפיו מוזגה פעילות השיווק של אחת מחברות הבנות לחברה בשליטת חברת בת אחרת.

• הרווח הנקי במחצית הראשונה של שנת 2013 גדל בכ-9% הסתכם בכ- 17.1 מיליון שקל (כ-13% מההכנסות), בהשוואה לרווח נקי של כ- 15.7 מיליון שקל (כ- 11.9% מההכנסות) בתקופה המקבילה אשתקד.

• הונה העצמי של החברה נכון ליום 30.6.2013 עמד על כ- 132 מיליון שקל והיווה כ- 47% מסך מאזן החברה.
• תזרים המזומנים מפעילות שוטפת במחצית הראשונה של שנת 2013 הסתכם בכ-21.3 מיליון שקל, בהשוואה לתזרים מזומנים מפעילות שוטפת של כ-23.8 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד. השינוי נובע בעיקר מעליה ביתרת הלקוחות.
• בחודש מאי 2013 חילקה החברה דיווידנד בסך של כ- 15 מיליון שקל לבעלי מניותיה. יצויין, כי לחברה מדיניות דיווידנד, במסגרתה החברה מחלקת לא פחות מ-40% מהרווח הנקי של החברה בכל שנה.


יגאל מורן, מנכ"ל קבוצת חמת, מסר: "במחצית הראשונה של 2013 המשיכה קבוצת חמת להגדיל את היקפי הפעילות שלה בשוק המקומי, בעיקר הודות לעלייה במכירות במגזר הברזים, בו ממשיכה הקבוצה להנות מהמובילות של מותג "חמת" על אף התחרות הגוברת, ובמגזר האינסטלציה, במסגרתו השקנו מוצרים חדשים, בעיקר לחדרי אמבטיה ולמטבחים. התוצאות הכספיות מלמדות על חוסנה הפיננסי של הקבוצה ועל יכולתה להציג גידול ברווחיה על רקע סביבה תחרותית ומאתגרת. לגבי מפעל חרסה, אנו ממשיכים את ההתדיינויות מול מרכז ההשקעות, ומאמינים כי בסופו של התהליך, יגיעו מקבלי ההחלטות לתוצאה הגיונית, לטובת כל הצדדים. מפעל חרסה מתקשה כיום להתחרות במוצרים המיובאים, ואנו צופים, כי כאשר המפעל יוכל לצרוך גז טבעי, הדבר יוזיל משמעותית את הוצאותיו ויאפשר לו להתחרות בצורה שוויונית והוגנת מול היבואנים למיניהם".
קבוצת חמת בע"מ (לשעבר: מרחב) הונפקה ב- 1993 כחברת אחזקות בבורסה לניירות ערך בת"א. הקבוצה פועלת, באמצעות חברות בנות – הפועלות תחת המותגים "חמת", "חרסה" ו"ליפסקי" - בתחום של ייצור, ייבוא, שיווק ומכירה של מוצרי גמר בניה מעוצבים לחדרי אמבטיה, חדרי שירותים ומטבחים. מוצריה העיקריים של הקבוצה הינם ברזים, כלים סניטריים, מוצרי אינסטלציה ומקלחונים. קבוצת חמת מתאפיינת בניסיון רב שנים בתחום פעילותה. קבוצת חמת, על חברות הבנות שלה, שוקדות כל העת על פיתוח עיצובים חדשים וטכנולוגיות חדישות, במטרה לתת מענה איכותי מקסימאלי לדרישות ולסטנדרטים של בעלי המקצוע – אדריכלים ומעצבי פנים וכן של הצרכנים הפרטיים, הן בשוק המקומי והן בשווקים הבינלאומיים. מנכ"ל החברה הוא מר יגאל מורן, ויו"ר החברה הוא מר יואב גולן.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il