TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

"המתיחות בגבול הצפוני עשויה להכביד בטווח הקצר על השקל"


דולר אמריקאי
אם יתברר כי סוריה בוחרת להבליג גם הפעם השקל יחזור למגמת ההתחזקות
FXCM ישראל: ניסיון ההתערבות הבלתי אפקטיבי של בנק ישראל רק עודד את הספקולנטים. רמות התמיכה הבאות הינן 3.56 ולאחר מכן 3.55, ורק עלייה מעל 3.585 עשויה להטות זמנית את יחסי הכוחות.

במחלקת המחקר של FXCM ישראל מציינים הבוקר בסקירתם: "שבוע המסחר בדולר-שקל נפתח בצל רוחות המלחמה הנושבות בין סוריה לישראל והסכנה להתלקחות בגבול הצפוני בעקבות התקיפה של חיל האוויר ביום שבת. החששות הללו עשויים להכביד על השקל עם פתיחת שבוע המסחר, בדומה לסנטימנט השלילי שהכביד על המסחר אמש בבורסה הישראלית. משקיעים אינם אוהבים אי יציבות. אם תימשך המתיחות, השקל צפוי לסבול והמשקיעים יעדיפו את החיק הבטוח של הדולר. מנגד, אם יתברר כי סוריה בוחרת להבליג גם הפעם, השוק עשוי לחוש אנחת רווחה ולטפס מחדש וגם השקל יחזור למגמת ההתחזקות.

הדולר-שקל נסחר בירידה כבר 12 ימים ברציפות ולפחות בשוק הספוט הוא ברמתו הנמוכה ביותר מאז אוקטובר 2011. ניסיון ההתערבות הבלתי אפקטיבי של בנק ישראל בשבוע שעבר רק עודד את הספקולנטים להמשיך במגמה. רמות התמיכה הבאות הינן 3.56 ולאחר מכן 3.55, ורק עלייה מעל 3.585 עשויה להטות זמנית את יחסי הכוחות".


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il