TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אנו משיקים סיקור על אלוט עם המלצת קניה ומחיר יעד של $24.


אלוט
סיקור של דוב רוזנברג, אנליסט כלל פיננסים ברוקראז' לאלוט
אלוט היא חברת צמיחה הנהנית מהגידול העצום בתעבורת מידע באינטרנט, האימוץ המתמשך של מכשירים סלולריים, ואפליקציות אשר מכבידות על הרשתות הקוויות והסלולריות ומייתרות את המפעילים. אלוט היא המובילה בתחום ה- DPI (Deep Packet Inspection) אשר מאפשר למפעילים לנהל ולהבין בצורה טובה יותר את התעבורה הזורמת ברשתות שלהם. כמו כן, החברה מציעה שירותי ערך מוסף (Value Added Services: VAS) כגון הגנה נגד דואר זבל או אופטימיזציה של וידאו על גבי הרשת.

אנו מעריכים כי אלוט תמשיך להוביל את שוק ה-DPI אשר צפוי לצמוח מ- $500-$600 מיליון לשוק של 2$ מיליארד ב- 2016 (קרי CAGR של 25-30%). בזכות פתרון טכנולוגי טוב, פריסה גאוגרפית רחבה, חדירה לאזורים חדשים והמשך הצמיחה בשירותים המוספים אשר מבדל אותה ממתחריה.

אלוט מסביב לעולם. ברבעון האחרון אלוט הודיעה על הכרה בהכנסות ממפעיל אמריקאי גדול (Tier-1), אנו מעריכים כי מדובר בווריזון (VZ); זהו המפעיל השני עליו הכריזה אלוט בארה"ב השנה ואנחנו מצפים להמשך המגמה עם הכנסות וזכיות נוספות בקרב מפעילים קטנים יותר. אחת הסיבות לירידת המניה בתקופה האחרונה קשורה לחשש מקיטון פוטנציאל בארה"ב לאור ההסכם שבין AT&T ל- AKAMI בתחום ה-video caching; יש לציין כי AT&T מעולם לא היתה לקוחה של אלוט (משתמשים בפתרון מובנה של סיסקו) וככלל פתרונות הווידאו והשירותים המוספים (אשר מייצגים כ- 15% מההכנסות) אינם בליבה העסקית של החברה.

אירופה עוברת תקופה מקרו כלכלית קשה עם ירידה חדה בהשקעות ההוניות מצד מפעילי הטלקום וירידה זו ניכרת במודל של אלוט. לאומתה אמריקה הלטינית ואסיה מהווים מוקדי צמיחה חשובים ואנו מצפים להצלחות נוספות כתוצאה מחדירה לאזורים גאוגרפיים חדשים.

תמחור: מחיר היעד של $24 נובע משילוב של מכפיל P/E של 26x ומכפיל EV/E של x21 בניכוי מזומן של $144m או $4.3 למניה, על ממוצע הרווח של 2013 ו 2014 ($0.80 & $1.00). מכפילים אילו הינם בצד הגבוה של התעשייה אך עדין מתחת לטווח ההיסטורי של החברה ולטעמינו אלוט תצדיק אותם בזכות המשך צמיחה ושיפור הרווחיות אשר יורידו את המכפילים על פני הזמן.

סיכונים (1) תחרות גוברת וירידה בנתח השוק של אלוט; (2) שינויים רגולטוריים בהקשר של חופשיות האינטרנט אשר עלולים למנוע מאלוט למכור את מוצריה; (3) שינויים טכנולוגיים אשר ייתרו את פתרונותיה של אלוט; (4) האטה מאקרו-כלכלית עולמית; (5) ירידה בהשקעות ההוניות של חברות הטלקום העולמיות; (6) כישלון אפשרי של רכישות עתידיות של החברה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il