TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

ווייטסמוק מדווחת על רווח נקי של 1.4 מיליון ש"ח ברבעון השלישי של 2012


דוחות - אילוסטרציה
ההכנסות הסתכמו בכ-12.6 מיליון ש"ח,הרווח התפעולי בתשעת החודשים הראשונים של 2012 הסתכם בכ-4.4 מיליון ש"ח
 לעומת הפסד תפעולי של כ-5.8 מיליון ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד

ווייטסמוק, מפתחת התוכנה המובילה בעולם לדקדוק ואיות באנגלית לכתיבה מושלמת, מדווחת על תוצאותיה הכספיות לתשעת החודשים הראשונים של שנת 2012 כחלק ממהלך למיזוג פעילות החברה לחברה הציבורית אלדן טק. ווייטסמוק תהפוך לחברת בת של אלדן-טק בבעלותה המלאה (100%). שוויה של ווייטסמוק הוערך על ידי BDO ב-21 מיליוני דולר, לצורך העסקה.
עסקת המיזוג ותנאיה, כפופים לאישור אסיפת בעלי מניות אלדן-טק.

תוצאות הרבעון השלישי של 2012:

ההכנסות ברבעון השלישי של 2012 הסתכמו בכ-12.6 מיליון ש"ח, בהשוואה להכנסות של כ-7.1 מיליון ש"ח ברבעון המקביל אשתקד. הגידול בהכנסות נבע משיתוף הפעולה האסטרטגי של החברה בתחום השיווק והפרסום באינטרנט עם חברת Conduit, אשר היקפו צמח במהלך הרבעון השלישי של 2012, בעוד שברבעון המקביל אשתקד, שיתוף הפעולה הנ"ל היה בחיתוליו.

הרווח התפעולי ברבעון השלישי של שנת 2012 הסתכם בכ-1.9 מיליון ש"ח, לעומת הפסד של כ-1.5 ש"ח ברבעון המקביל אשתקד.

בשורה התחתונה רשמה החברה ברבעון השלישי השנה רווח נקי של כ-1.4 מיליון ש"ח, בהשוואה להפסד נקי של כ-1.7 מיליון ש"ח ברבעון השלישי של שנת 2011.

תזרימי המזומנים מפעילות שוטפת שנבעו לחברה הסתכמו ברבעון השלישי ל-61 אלפי ש"ח, בהשוואה לתזרים מזומנים שלילי מפעילות שוטפת של כ-1,366 אלפי ש"ח ברבעון השלישי בשנת 2011.

תוצאות התשעת החודשים הראשונים של 2012:

ההכנסות בתשעת החודשים הראשונים של 2012 הסתכמו בכ-26.4 מיליון ש"ח, לעומת הכנסות של 30.6 מיליון ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד. הקיטון בהכנסות נבע מהפסקת אחד משיתופי הפעולה במהלך יולי 2011 והתאזן עם פיתוח והעמקת שיתופי פעולה אסטרטגים אחרים.

הרווח התפעולי בתשעת החודשים הראשונים של 2012 הסתכם בכ-4.4 מיליון ש"ח, לעומת הפסד תפעולי של כ-5.8 מיליון ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד.

בשורה התחתונה, רשמה החברה רווח נקי של כ-949 אלפי ש"ח, לעומת הפסד נקי של כ-8.5 מיליון ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד.

איתי מרוז, מנכ"ל ווייטסמוק, הגיב לתוצאות: "בתשעת החודשים הראשונים של 2012 המשכנו להתייעל, לצמצם את כח האדם, לסגור עסקאות מדיה לא כדאיות ולהתמקד בעסקאות רווחיות יותר. אנו מרוצים מהמעבר לרווח נקי ברבעון השני של 2012 ובמיוחד מהגידול ברווח הנקי במהלך הרבעון השלישי של 2012. נכון להיום, מספר המשתמשים אשר הורידו את תוכנות החברה מאתרים, יחד עם סרגלי הכלים שלנו, עומד על כ-2,500,000 משתמשים. תזרים המזומנים החיובי שיצרה החברה מפעילות שוטפת בשני הרבעונים האחרונים מעודד אותנו מאוד. ווייטסמוק משקיעה באופן עקבי בפיתוח פתרונות חדשים, ועתידה לשווק מוצר חדש בשנת 2013, שעשוי לתרום להגדלת הכנסות החברה מתחום התוכנה. בכוונת ווייטסמוק להרחיב את רשת המפיצים העולמית שלה ולהמשיך ולהרחיב את פעילותה הקיימת, בין היתר, על ידי שיתופי פעולה נוספים".



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il