TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

גיל גזית, מנכ"ל מידרוג הודיע על פרישה מתפקידו בסוף 2012


גזית, אחד ממייסדי מידרוג, מסיים תקופה של כ-10 שנים בה כיהן כמנכ"ל החברה; במהלך כהונתו צמחה מידרוג והפכה לחברת הדירוג המובילה בישראל עם 150 חברות מדורגות גיל גזית מנכ"ל מידרוג הודיע על פרישה מתפקידו בסוף השנה. גזית היה ממקימי החברה וכיהן כמנכ"ל מיומה הראשון לפני כעשר שנים. בתקופת כהונתו צמחה מידרוג והתפתחה לחברת הדירוג המובילה בישראל.
מידרוג מדרגת כיום כ- 150 חברות במשק ביניהן שלושת הבנקים הגדולים, חברות המזון המובילות אסם ושטראוס וכן חברות הנדל"ן: גזית גלוב, קבוצת פישמן ואפריקה ישראל. בנוסף מובילה מידרוג בדירוג פרויקטים בתחום התשתית כשביניהם - כבישי אגרה, מתקני התפלה ותחנות כוח. גיל גזית יפנה לעסקים פרטיים ועד מינוי מנהל חדש ימלא את תפקידו יו"ר החברה, גדעון אילת.

מידרוג היא חברה בת של מודי'ס, חברת דירוג גלובלית מובילה בתחום הדירוג, המחקר וניתוח סיכונים. דירוגי מודי'ס וניתוחי החוב שלה מכסים יותר מ-110 מדינות, 11,000 חברות מנפיקות, 22,000 מוסדות פיננסיים ציבוריים ו- 94,000 מכשירים פיננסיים מובנים.

גדעון אילת, יו"ר מידרוג, אמר כי "גיל עזר להקים את החברה מאפס והוא משאיר אחריו את חברת הדירוג המובילה בישראל. אני מאחל לו בהצלחה בכל אשר יפנה בעתיד".



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il