TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

סאפיינס ממשיכה לצמוח ברבעון השלישי של 2012


הכנסות החברה גדלו בכ-67% לכ-29.6 מיליון דולר; הרווח הנקי (Non-GAAP) צמח בכ-86% לכ-4.3 מיליון דולר,הרווח התפעולי (GAAP) צמח בשיעור של כ-144% לכ-3.3 מיליון דולר; שיעור הרווחיות התפעולית (Non-GAAP) עלה לכ-14%,בקופת החברה מזומנים בשווי של כ-33.1 מיליון דולר
חברת התוכנה סאפיינס, הנסחרת בבורסות ת"א ונאסד"ק (NASDAQ, TASE: SPNS), ונמנית עם קבוצת פורמולה מערכות, דיווחה היום על תוצאותיה לרבעון השלישי ולתשעת החודשים הראשונים של שנת 2012, ומציגה צמיחה בכל הפרמטרים הפיננסיים.

הכנסותיה של סאפיינס צמחו ברבעון השלישי של 2012 ב-67% לכ-29.6 מיליון דולר, בהשוואה לכ-17.8 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד. הגידול בהכנסות נבע הן מצמיחה אורגנית והן מאיחוד תוצאות הפעילות של החברות FIS ועידית, אשר מוזגו לתוך סאפיינס החל מהרבעון השלישי של שנת 2011.

הרווח התפעולי (Non-GAAP) של סאפיינס ברבעון השלישי של 2012 צמח ב-96% והסתכם בכ-4.1 מיליון דולר (כ-14% מההכנסות) בהשוואה לכ-2.1 מיליון דולר (כ-12% מההכנסות) ברבעון המקביל אשתקד. הרווח התפעולי (GAAP) הסתכם ברבעון השלישי של 2012 בכ-3.3 מיליון דולר, צמיחה בשיעור של כ-144% בהשוואה לכ-1.3 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.

הרווח הנקי (Non-GAAP) צמח ברבעון השלישי של שנת 2012 בכ-86% לכ-4.3 מיליון דולר (0.1 דולר למניה, בדילול מלא), לעומת כ-2.3 מיליון דולר (0.07 דולר למניה, בדילול מלא) ברבעון המקביל אשתקד. הרווח הנקי (GAAP) עלה ברבעון השלישי של השנה לכ-3.5 מיליון דולר, צמיחה של 119% לעומת כ-1.6 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.

היקף המזומנים ושווי המזומנים של סאפיינס, נכון ליום 30 בספטמבר 2012, עמד על כ-33.1 מיליון דולר. ההון העצמי של החברה בתום הרבעון השלישי של השנה הסתכם בכ-118 מיליון דולר ומהווה כ- 72% מסך המאזן של החברה.

הכנסות סאפיינס בתשעת החודשים הראשונים של 2012 הסתכמו בכ-82.7 מיליון דולר, גידול של 82% בהשוואה להכנסות של כ-45.3 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.

הרווח התפעולי (Non-GAAP) בתשעת החודשים הראשונים של 2012 עמד על 11.2 מיליון דולר, בהשוואה ל-6.2 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד. הרווח התפעולי (GAAP) הסתכם בתשעת החודשים הראשונים של 2012 בכ-8.5 מיליון דולר, בהשוואה לכ-4.7 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.

הרווח הנקי (Non-GAAP) הסתכם בתשעת החודשים הראשונים של 2012 בכ-11 מיליון דולר (0.26 דולר למניה, בדילול מלא), גידול של 76% בהשוואה לכ-6.2 מיליון דולר (0.24 דולר למניה, בדילול מלא) בתקופה המקבילה אשתקד.

הרווח הנקי (GAAP) הסתכם בתשעת החודשים הראשונים של 2012 בכ-8.5 מיליון דולר, צמיחה של 77% בהשוואה לכ-4.8 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.

רוני על-דור, מנכ"ל סאפיינס, אמר היום: "הרבעון השלישי היה רבעון חזק לסאפיינס, אשר בין היתר התאפיין במספר חוזים עם לקוחות חדשים המבססים מעמדה של סאפיינס כמובילת שוק. בסיס הלקוחות של סאפיינס צומח במהירות, ואנו ממשיכים לבסס ולהרחיב את מעמדנו בעולם. אנו צומחים בקצב מהיר ומצליחים להגדיל גם את הרווחיות ויש לנו מאזן חזק מאוד. כדי לתמוך בגידול המואץ, אנו נמצאים במהלך גיוס של עשרות עובדים, בארץ ובעולם. סאפיינס מוצבת בעמדה טובה המאפשרת לה להאיץ את הצמיחה ברווחיות כספקית גלובאלית מובילה של פתרונות תוכנה ושירותים חדשניים עבור תעשיית הביטוח".

על-דור הוסיף כי, "כתוצאה מההתקדמות העסקית של החברה בתשעת החודשים של 2012, ומכירות נוספות הצפויות בקנה, אנו מעלים את תחזית ההכנסות של החברה לשנת 2012 כולה וצופים כי סך ההכנסות לשנה זו יגיעו לכ-113 מיליון דולר, המשקפים עלייה של כ-3% בהשוואה לתחזית הקודמת של החברה".

יצוין כי, במהלך הרבעון השלישי של 2012 חתמה סאפיינס על מספר חוזים חדשים עם לקוחות מובילים, בהם: תאגיד הביטוח האמריקאי MTL שבחר בפתרון ALIS לניהול ביטוחי חיים וקצבאות וקבוצת הביטוחMDIS באנגליה בחרה בפתרון IDIT לניהול ביטוחי אחריות למבנים.

סאפיינס, מקבוצת פורמולה מערכות, הינה ספקית עולמית של פתרונות תוכנה לשוק הפיננסים, עם התמקדות בתחום הביטוח האלמנטארי, ביטוחי חיים ופנסיה, ביטוחי משנה ועוד. פתרונות החברה מאפשרים לחברות הביטוח לייעל תהליכים עסקיים, להסתגל במהירות לשינויים בתעשייה ולספק שירותים חדשניים ללקוחותיהן. סאפיינס הנה בעלת ותק רב בעבודה עם חברות ביטוח בינלאומיות, ממשלות ובנקים. החברה מעסיקה למעלה מ-800 עובדים ומשרתת יותר מ-100 ארגונים פיננסיים בצפון אמריקה, אירופה, אסיה וישראל.
צילום יוסי אלוני


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il