TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

דירקטוריון חברת דואר ישראל אישר את הדוחות הכספיים לרבעון השני של שנת 2012


דואר ישראל
ששי שילה, יו"ר הדירקטוריון: "הדוחות הכספיים מראים כי המגמה שדירקטוריון החברה התריע מפניה ממשיכה להיות שלילית. הפסדי דואר ישראל ברבעון זה בנוסף על ההפסדים הקודמים עלולים לסכן את יציבות החברה בשנים הבאות"
חיים אלמוזנינו, מנכ"ל: "הנהלת החברה נקטה צעדים להגדלת ההכנסות במקביל לקיטון בהוצאות. אולם, בלי התערבות של הממשלה כבעלים ביישום ובמימון תוכנית הבראה לחברת הדואר מספר השנים שניתן יהיה להמשיך כך הינו מוגבל".
דירקטוריון חברת דואר ישראל אישר את הדוחות הכספיים לרבעון השני של שנת 2012. מן הדוחות עולה כי הכנסות החברה במחצית עמדו על כ- 902 מיליון ₪, עלייה של כ- 2% ביחס לחציון המקביל אשתקד.
ברבעון השני רשמה החברה הפסד תפעולי (לפני הכנסות אחרות) של כ- 17.1 מיליון ש"ח, לעומת איזון תפעולי בתקופה המקבילה אשתקד.

בשורה התחתונה רשמה חברת דואר ישראל, בנטרול מרכיב ההכנסות האחרות, הפסד כולל בסך 23 מליון ₪ לעומת הפסד כולל בסך של 5.8 מליון ₪ ברבעון המקביל.
ה- EBITDA המתוקנן (ללא הכנסות אחרות) עומד על כ- 13.8 מ' ₪ ברבעון השני של 2012, לעומת כ- 30.3 מ' ₪ ברבעון המקביל. הכנסות דואר ישראל ברבעון השני של 2012 הסתכמו ב 442 מליון ₪ לעומת 433 מיליון ₪ ברבעון השני של שנת 2011 המהווים גידול ש כ- 2% .
299 מיליון ₪ מכלל ההכנסות התקבלו ממשלוחי דואר בארץ ולחו"ל וזאת לעומת 287 מיליון ש"ח אשתקד ומהווים כ- 68% מכלל ההכנסות; 97 מיליון שקלים נוספים, שהם כ22% מסך ההכנסות התקבלו מהפעילות העסקית של בנק הדואר. שאר ההכנסות בגובה של כ 46 מליון ₪ הינם משירותים נוספים.

ששי שילה, יו"ר הדירקטוריון אמר כי "הדוחות הכספיים מראים כי המגמה שדירקטוריון החברה התריע מפניה ממשיכה להיות שלילית. הפסדי דואר ישראל ברבעון זה בנוסף על ההפסדים הקודמים עלולה לסכן את יציבות החברה בשנים הבאות".

חיים אלמוזנינו, מנכ"ל חברת דואר ישראל מסר כי "הנהלת החברה נקטה צעדים להגדלת ההכנסות במקביל לקיטון בהוצאות. אולם, בלי התערבות של הממשלה כבעלים ביישום ומימון תוכנית הבראה לחברת הדואר מספר השנים שניתן יהיה להמשיך כך הינו מוגבל ".


• מצ"ב הדוחות הכספיים לעיונכם, נעמוד לרשותכם להבהרות ושאלות ככל שיהיו.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il