TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

כן פייט מתקדמת לקראת מסחר בארה"ב באמצעות ADR


כן פייט
קבוצת כן פייט ביופרמה (ת"א: כנפב), העוסקת בפיתוח תרופות למחלות דלקתיות ומחלות כבד, מודיעה כי Bank Of New York Mellon הגיש טופס 6-F לרשות לניירות ערך בארה"ב וזאת לקראת רישום ADR Level 1 (American Depository Receipt), של החברה למסחר בארה"ב.
כל ADR כאמור יהיה מורכב מ-50 מניות רגילות של החברה. תחילת המסחר בOTC- בארה"ב צפויה רק לאחר קבלת אישור הSEC- ל-6-F שהוגש כאמור. במקביל, החברה ממשיכה לפעול על מנת להשלים את הרישום של ADR ברמה שתיים (Level II ADR).
החברה תדווח בנפרד עם קבלת האישור לתחילת המסחר בADR- (Level I) כאמור לעיל.

יצוין כי בשבועות הקרובים צפויות להתפרסם מסקנות דוח הביניים של ועדת מומחים חיצונית מניסוי שלב 2/3 בתרופת ה-101CF בחולי פסוריאזיס. ניסוי הפסוריאזיס נערך במרכזים בארה"ב, אירופה וישראל תחת IND מה-FDA. משך הטיפול בחולים הינו שישה חודשים.

כמו כן, בחודשים הקרובים צפוי פרסום תוצאות ניסוי שלב b2 בתרופת ה-101 CFבחולי דלקת מפרקים שיגרונית. ניסוי זה יכלול כ-80 חולים הנבחרים לניסוי על סמך בדיקת הביו מרקר שפיתחה החברה ואשר מנבאת את תגובת החולים לטיפול.

אודות כן פייט ביופרמה:
כן פייט ביופרמה בע"מ היא חברה ציבורית שמניותיה נסחרות בבורסה בת"א. החברה, שהחלה את פעילותה העסקית בשנת 2000 הוקמה על ידי פרופ' פנינה פישמן, חוקרת במרכז הרפואי רבין, וד"ר אילן כהן, עורך פטנטים ושותף בכיר במשרד עורכי הפטנטים ריינהולד כהן. פרופ' פנינה פישמן מכהנת כמנכ"ל החברה. החברה הוקמה על בסיס ממצאיה המדעיים של פרופ' פנינה פישמן ומתמקדת בפיתוח תרופות על בסיס מולקולות אשר נקלטות על ידי רצפטורים (קולטנים) של תאים סרטניים או דלקתיים ומעכבות את התפתחותם של תאים אלה. התרופה המובילה של החברה, CF101, נמצאת בפיתוח קליני מתקדם למחלות דלקתיות והתרופה השנייה, ה-CF102, מפותחת למחלות כבד הכוללות את סרטן הכבד ודלקת כבד נגיפית מסוג C. כן פייט הינה עתירת ניסיון קליני עד כה מאות רבות של מטופלים השתתפו בניסויים הקליניים שביצעה החברה.
לאחרונה העבירה כן פייט את כל פעילות הפיתוח בתחום העיניים ל-OphthaliX Inc.




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il