TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

פלוריסטם מרחיבה את שוק היעד שלה


פלוריסטם
מציגה שיטה חדשה ואפקטיבית להזרקת תאים
מחקר פרה-קליני שבוצע בשיתוף עם בית החולים הדסה, הראה כי טיפול בתאי גזע מהשלייה שניתן בהזרקה מקומית לשריר הוכיח השפעה סיסטמית. עד כה, על מנת להשיג השפעה סיסטמתית, ניתנו התאים באמצעות הזרקה תוך ורידית. הזרקה לשריר הינה פשוטה, יעילה וחסכונית

חברת הביו-רפואה הישראלית פלוריסטם (סימול נאסד"ק: PSTI, סימולTASE:PLTR) דיווחה היום על תוצאות מחקר פרה-קליני שביצעה, למדידת האפקטיביות של תאי הגזע מהשלייה שפיתחה (PLX), בהזרקה תוך שרירית. החברה הציגה את הממצאים בכנס הביומד הבינלאומי לשנת 2012, בבוסטון, ארה"ב. המחקר נערך בשיתוף פעולה עם מכון שרת לאונקולוגיה בבית החולים הדסה בירושלים.

באופן מסורתי, טיפול תאי ניתן עד כה באמצעות הזרקות תוך-ורידיות, וזאת במטרה להשיג השפעה סיסטמתית. עם זאת, הממצאים האחרונים של פלוריסטם מראים שתאי הגזע מהשלייה שלה יכולים להיות יעילים כשהם מוזרקים עם מזרק פשוט לתוך השריר, ולא בזריקה תוך-ורידית. השימוש בהזרקה ישירות לתוך השריר הינה היא פשוטה, יעילה וחסכונית בהקצאת משאבים של הצוות הרפואי.

"עם תאי ה-PLX, ביכולתנו לשנות את התפיסה המסורתית לפיה אם רוצים השפעה סיסטמתית, חייבים להזריק את התאים לתוך הוריד," אומרת ד"ר ליאת פליישון, מנהלת פיתוח עסקי וראש פרויקט ההקרנות פלוריסטם.

תגלית זו פותחת עבור פלוריסטם שווקי יעד גדולים למתן הטיפולים שפיתחה, עם פוטנציאל להכנסת הטיפולים לסל השירותים שמעניקים מגוון רחב יותר של סביבות אשפוז ומרפאות מקומיות.

זמי אברמן, מנכ"ל פלוריסטם: לאפשרות להזריק את תאי הגזע מהשלייה לתוך השריר ובכל זאת להשיג השפעה סיסטמתית, יש השלכות משמעותיות על השוק. מדובר למעשה בהרחבה של ההתוויות והתדירות בהן ניתן ניתן לעשות שימוש בטיפול שלנו. אנו מצפים בקוצר רוח להמשך המחקר בכיוון מבטיח זה".

המחקר מצא שמתן תוך-שרירי של תאי PLX הוא בטוח, אפקטיבי, קל לביצוע ומספק יתרונות טיפוליים סיסטמתיים עבור מגוון רחב של הפרעות המטולוגיות, וגם עבור כשלים בהשתלות ראשונות ושניות של מח עצם. כמו כן, אפשר שמדובר בטיפול פוטנציאלי במחלת קרינה וסיבוכים הנגרמים כתוצאה ממכימותרפיה ורדיותרפיה.

התוצאות של המחקר מדגימות שיעור הישרדות והחלמה משמעותי של מח העצם וספירות דם היקפי בבעלי חיים שעברו הקרנות במנות גבוהות וקטלניות. ממצאים אלה מראים כי מתן תאי ה-PLX באמצעות זריקה תוך-שרירית מגרה את תאי הגזע ההמטופויטים (HSC) של מח העצם, כדי לייצר תאי דם אדומים ולבנים וכמו כן טסיות דם החיוניות לטיפול במחלות המטולוגיות.

"ב-9 במאי 2012 הכרזנו על הטיפול המוצלח בילדה חולה שהשתלת מח העצם שלה ניצלה הודות לתאי ה-PLX שלנו. המחקר הפרה קליני המקיף היווה בסיס לטיפול המוצלח בילדה. בטיפול שבוצע על ידי פרופסור ראובן אור מיחידת השתלות מח עצם בהדסה, תאי PLX ניתנו לחולה זו גם באופן תוך-שרירי", הוסיפה ד"ר פליישון.

פרופסור רפאל גורודצקי, ראש מעבדת ביוטכנולוגיה ורדיו-ביולוגיה במעבדות למחקר הסרטן של מכון שרת לאונקולוגיה בבית חולים הדסה, חקר בחודשים האחרונים את הטיפול בבעלי חיים עם תאי ה-PLX של פלוריסטם. במחקרים אלה, תאי ה-PLX ואמצעי הבקרה ניתנו באופן תוך-שרירי לעכברים שנחשפו לקרינה. החברה דיווחה בעבר על התוצאות הראשוניות של מחקרים אלה בהתייחסות לתסמונת קרינה אקוטית.

אודות פלוריסטם(Pluristem) :
פלוריסטם פיתחה סביבה טבעית ותלת ממדית לגידול תאי גזע מהשלייה (תאי PLX) המשמשים לריפוי במגוון אינדיקציות קליניות. המוצר הפוטנציאלי של החברה לריפוי תאים PLX – Placental eXpanded הינו מוצר ייחודי מוגן בפטנטים. החברה מתמקדת בטיפול בהיצרות עורקים בגפים תחתונות האופיינית לחולי סכרת ומעשנים כבדים ובנוסף הציגה תוצאות מוצלחות גם בניסויים בבעלי חיים (ניסויים פרה קליניים) לטיפול בטרשת נפוצה, לטיפול במחלות המעיים הדלקתיות הקשות הקרוהן (Crohn's Disease) וקוליטיס כיבי (Ulcerative Colitis).
לפרטים:
טלי קרסיק-רגב
054-5901474




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il