TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אספן גרופ השלימה את הקמת החווה הסולרית באיטליה בעלות כוללת של כ- 17.3 מיליון שקל


אנרגיה סולארית
הספק החווה בשנה יעמוד על כ- 1 מגה ואט והתשואה הצפויה בשנה הראשונה עומדת על למעלה מכ-15%
במסגרת תנאי הקמת הפרוייקט, סוכם כי ,אספן תהיה זכאית לקבל מרשות החשמל האיטלקית במשך 20 שנה תעריף כולל של 0.353 אירו לקוט"ש". כמו כן, לאחר חתימת החוזה דיווחה החברה, כי חתמה על הסכם הלוואה בשיטת ליסינג עם תאגיד בנקאי באיטליה, לפיו מכרה להם את החווה בתמורה לכ- 3.5 מיליון אירו וחכרה אותו לתקופה של 17 שנה בתמורה לתשלום ראשון של 1 מיליון אירו ו- 196 תשלומים חודשיים של 22.6 אלף אירו. יצוין, כי התשואה הצפויה על ההון העצמי גבוהה משמעותית ועולה על 30%.


מחברת אספן גרופ, נמסר " הפרוייקט באיטליה צפוי להוסיף לחברה מידי שנה רווח תפעולי של כ- 2.8 מיליון (כ- 580 אלף אירו) ומגלם תשואה של כ- 15.4% על עלות הכוללת של הפארק".


מחברת אספן גרופ, נמסר " הפרוייקט באיטליה צפוי להוסיף לחברה מידי שנה רווח תפעולי של כ- 2.8 מיליון (כ- 580 אלף אירו) ומגלם תשואה בשנה הראשונה של למעלה מ- 15% על עלות הכוללת של הפארק ולתשואה ממוצעת של מעלה מ- 14% לאורך חיי הפרויקט".


בחודש שעבר פרסמה אספן גרופ את דוחותיה הכספיים מהם עולה, כי פתחה את שנת 2012 עם המשך מגמת הצמיחה. הכנסות החברה מדמי שכירות, פעילות הליבה של החברה, צמחו ברבעון הראשון של שנת 2012 בכ-31% לכ-30.7 מיליון שקל. הרווח הגולמי של החברה עלה בכ-27.4% לכ- 27.4 מליון שקל, בהשוואה לכ- 21.5

אספן גרופ השלימה את הקמת החווה הסולרית באיטליה בעלות כוללת של כ- 17.3 מיליון שקל


הספק החווה בשנה יעמוד על כ- 1 מגה ואט והתשואה הצפויה בשנה הראשונה עומדת על למעלה מכ-15%


אספן גרופ בניהולו של אילן גיפמן,מדווחת הבוקר, כי השלימה את העסקה להקמת המתקן הסולארי הראשון באיטליה בתפוקה של כ-1 מגה ואט ובעלות של כ- 17.3 מילון שקל (3.56 מיליון אירו). ההסכם נחתם באמצעות חברת נכדה של אספן (90%) והוא בוצע באמצעות קבלן איטלקי . שיעור התשואה הצפוי בשנה הראשונה מהעסקה יעמוד על למעלה מכ – 15% על ההשקעה.


מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. בשורה התחתונה, סיימה החברה את הרבעון הראשון של 2012 עם רווח נקי, המיוחס לבעלי המניות, בסך של כ-10.6 מיליון שקל, עלייה של כ- 24.7% בהשוואה לרווח של כ-8.5 מיליון שקל בתקופה המקבילה בשנת 2011, (על אף שהרבעון המקביל אשתקד כלל הכנסה חד פעמית בסך 12.2 מיליון שקל בגין חברה בגרמניה, שאוחדה לראשונה).


אספן גרופ, הפועלת בתחום הנדל"ן המניב בישראל ובחו"ל, בעיקר בגרמניה, שוויץ והולנד, הרחיבה משמעותית את תיק הנכסים שלה בשנים האחרונות. והיא מחזיקה שטחים מניבים בהיקף כולל של למעלה מ-360 אלף מ"ר, המושכרים ליותר מ-300 שוכרים. מנכ"ל אספן הוא אילן גיפמן ויו"ר החברה הוא גיא פרג.


לפרטים: אמיר אייזנברג 0528-260285; שי אליאש 0522-546635; ליאור גוטליב 050-9200194; דיקלה עברי פרדנוי 052-3804085 משרד: 03-7538828



















































טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il