TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

מיקרוסופט פתחה את המאיץ לסטארט-אפים והחלה את המחזור הראשון בהשתתפות 10 חברות


מיקרוסופט
Microsoft Accelerator for Windows Azure – המאיץ הראשון בעולם בהפעלה ובבעלות מלאה של מיקרוסופט - יספק ליזמים הכוונה מקצועית ומשאבים לשדרוג פעילותם לסביבת הענן
מיקרוסופט פתחה את המאיץ לסטארט-אפים והחלה את המחזור הראשון בהשתתפות 10 חברות
Microsoft Accelerator for Windows Azure – המאיץ הראשון בעולם בהפעלה ובבעלות מלאה
של מיקרוסופט - יספק ליזמים הכוונה מקצועית ומשאבים לשדרוג פעילותם לסביבת הענן

בתום כחצי שנה של היערכות נפתח המאיץ של מיקרוסופט Microsoft Accelerator for Windows Azure והחל המחזור הראשון שיימשך 4 חודשים בהשתתפות 10 חברות סטארט-אפ.

המאיץ מתפרס על פני קומה שלמה בבית מרכז המו"פ של מיקרוסופט בהרצליה. למנהל המאיץ התמנה חנן לביא, לשעבר מנכ"ל חברת סטארט אפ ומנהל מו"פ בחברת HP, אשר מביא עימו ניסיון עשיר של 20 שנה ביזמות, ניהול מחקר ופיתוח.

המאיץ שנפתח בישראל הוא הראשון בעולם בבעלותה המלאה של מיקרוסופט ובניהולה והוא נועד לסייע להצלחתן של חברות צעירות. ישראל נבחרה על ידי מיקרוסופט להקמת המאיץ לאור מעמדה הבינלאומי כאומת הסטארט-אפים (Startup Nation) והניסיון העשיר שנצבר בארץ בעבודה עם מאות חברות מסוג זה במסגרת תוכניות BizSpark ו-Think Next. .

יורם יעקבי, מנכ"ל, מרכז המו"פ של מיקרוסופט בישראל: "המודל שיישמנו בישראל מכיל בקפסולה של 4 חודשים את השלבים המכריעים במחזור החיים של סטארט-אפ צעיר ומסייע לו בצמתי ההחלטה המרכזיים שניצבים בפניו. לצורך כך אנו מציעים מעטפת מקיפה של שירותים וכן קישור ייחודי ללקוחות עסקיים מתקדמים כחלק מדרך הפעולה לבניית פתרונות הנחוצים בשוק. מודל משולב צפוי לשפר את סיכויי ההצלחה של החברות הצעירות בשוק העולמי".

דני ימין, מנכ"ל מיקרוסופט ישראל: "כחברה גלובאלית אנו מחויבים לעודד חדשנות בתעשייה ולסייע במימוש הפוטנציאל הטכנולוגי ותרגומו להצלחה עסקית בשוק העולמי. לצורך זה אנו מעמידים לרשות הסטארט-אפים את פלטפורמת הענן Window Azure שהיא כיום מחוללת חדשנות ממדרגה ראשונה. זאת לאור העובדה כי היא מאפשרת פיתוח מהיר תוך כדי תנועה, שינויים דינאמיים בהתאם לכל צורך והגעה מיידית לשוק עולמי של מיליוני משתמשים. בעידן של תחרות עולמית גדלה והולכת יכולת מסוג זה היא קריטית להצלחה."

אלעד גריאני, מנכ"ל Vidit וממייסדי החברה: "בתור סטארטאפיסטים בתחילת הדרך שבילו ימים שלמים בבתי קפה, שמחנו על ההזדמנות לקחת חלק במאיץ, שמאפשרת לנו להתמקד במה שחשוב באמת – בניית הערך העסקי של החברה. התמיכה וההכוונה של מנטורים מנוסים, השותפים בתכנית, הקשרים העסקיים שמיקרוסופט מעמידה לרשותנו ולרשות היזמים האחרים – כל אלה משלימים אותנו כקבוצה ומעניקים לנו, בשלב קריטי בחיי הסטארט-אפ, את העזרה הנחוצה כדי להביא אותנו אל המטרות האגרסיביות אליהן אנחנו שואפים"


למחזור הראשון נבחרו 10 חברות סטארט-אפ שעמדו בקריטריונים גבוהים בתחומים: חזון, רמה טכנולוגית, איכות הצוות הניהולי ויכולת הביצוע:
1.
Stevie – הופכת ווידיאו אינטרנטי וגרפים חברתיים לחוויות טלוויזיה (ברודקסט) ויוצרת בכך חוויות בידור אישיות וחברתיות, שחוצות פלטפורמות.

2.
WebTalk – מפתחת פלטפורמת מידע אישי שמקלה על הגישה לחיינו הדיגיטליים.

3.
Durados – מפתחת מחולל אפליקציות עסקיות בענן, ללא שימוש בקוד, שמאיץ את הפיתוח.

4.
EverCloud – מפתחת פתרון שמאפשר לארגונים להעביר את היישומים הארגוניים ממרכזי המחשוב שלהם לענן הציבורי.

5.
Evento – מפתחת פלטפורמה לקידום אירועים ברשתות חברתיות שמסייעת להצלחתם.

6.
RotaryView - מפתחת טכנולוגית צילום שמאפשרת צפייה של 360 מעלות במוצרים, שמגדילה את היקפי המכירות של אתרי מסחר אלקטרוני.

7.
TwtrLand – מפתחת פלטפורמה חברתית שמאפשרת לזהות את המצייצים בטוויטר, לזהות את מובילי הדעה מביניהם ומאפשרת דיאלוג עמם שמסייע להשגת המטרות העסקיות.

8.
Vidit – פלטפורמת וידאו שאוספת קליפים שצולמו על ידי אנשים שונים באירוע אחד ועורכת אותם לסרט אחד שבורא את האירוע מחדש.

9.
Medisafe – מפתחת פתרון שמפקח על צריכת תרופות יום יומית, מיועד לרבים ששוכחים לקחת תרופה בזמן או לוקחים בטעות תרופה פעמיים.

10.
AppsFlyer – מפתחת פלטפורמה לשיווק אפליקציות מובייל שמאפשרת למפתחי אפליקציות, מנהלי מותגים ומפרסמי אונליין לעקוב אחר צבר הרכישות של הלקוחות


מעטפת של שירותים מקצה לקצה
מיקרוסופט תספק סביבת עבודה עשירה, הכוונה מקצועית של בכירי התעשייה ואת כל הכלים הנדרשים לסטארט-אפים כדי לעלות על מסלול ההצלחה:

תשתית פיסית – הסטארט-אפים עובדים בשטח משרד נרחב (כ-800 מ"ר) במתחם החדיש שנפתח במרכז המו"פ. שטח המשרד ישמש לעבודות פיתוח, דיונים, הדרכות ועוד.

תשתית טכנולוגית – הסטארט-אפים ייהנו מתשתית מחשוב מתקדמת שתעמוד לרשותם כולל: מחשבים, כלי פיתוח, תקשורת ועוד ללא עלות. בנוסף, כל סטארט-אפ יקבל שירותי עיבוד ואחסון מבוססי Windows Azure בהיקף כספי של 60,000$ לשימוש במשך תקופה של שנתיים .

מעל 60 מנטורים מבכירי התעשייה - המפתחים יקבלו הדרכה וליווי של כ-60 מבכירי ההיי-טק הישראלי והמגזר העסקי וביניהם: ירון קרני, מייסד Tel Aviv Angel Group, שמוליק וולר, מנכ"ל חברת סנדיי-סקיי, משה ליכטמן, לשעבר מנהל מרכז המו"פ של מיקרוסופט בישראל ומשקיע, ליאם גלין מנכ"ל חברת פלאש נטוורקס, זוהר לבקוביץ' מנכ"ל לשעבר של חברת אמובי, גיל פרץ, מומחה תקשורת ויועץ עסקי ועוד.

בנוסף להם ישמשו בכירי מרכז המו"פ ומיקרוסופט ישראל כמנטורים וביניהם: יורם יעקבי, מנכ"ל מרכז המו"פ, פרופ' משה טננהולץ, מנהל מעבדות המחקר (Microsoft Research), צחי וייספלד, סמנכ"ל אסטרטגיה ופיתוח עסקי במרכז המו"פ, ניר טנצר, סמנכ"ל פיתוח עסקי מיקרוסופט ישראל ועוד.

שירותים מקצועיים של חברות מובילות - חברות הסטארט-אפ יזכו בסל של שירותים מקיפים בכל התחומים הנדרשים באמצעות חברות מהבולטות במשק:

ארנסט אנד יאנג - שירותי ראיית חשבון
משרד עורכי הדין פרל-כהן-צדק-לצר- שירותי ייעוץ משפטי וקניין רוחני
בנק הפועלים - ייעוץ עסקי וטכנולוגי, הבנק ישמש גם כאתר ביטא לטכנולוגיות חדשות, יסייע בקידום עסקי בקרב לקוחותיו ויציע תוכניות מימון.
אסופ אקסלנס – ניהול אופציות של עובדים
יאנג אנד רוביקום - ליווי סטארט-אפים בעולם הפרסום המקוון
דונה אברהם – הקניית כישורי הופעה בפני קהל, מכירת רעיון
אודות מרכז המו"פ של מיקרוסופט בישראל

מרכז המו"פ של מיקרוסופט בישראל, המעסיק כיום למעלה מ-600 חוקרים ומפתחים, הוא אחד משלושת מרכזי המו"פ האסטרטגיים של מיקרוסופט בעולם. בראשותו עומדים מנהלים ממובילי תעשיית ההיי-טק בארץ ובמסגרתו פועלות אינקובציות וכן קבוצות פיתוח של מוצרים עתידיים בתחומי צמיחה מבטיחים כמו: BI, ענן ושירותי אונליין. מרכז המו"פ משמש גם כעוגן לתעשיית ההון סיכון בישראל ולקהילת הסטארט-אפים ומאפשר בכך שיתופי פעולה עסקיים וטכנולוגיים בין מיקרוסופט לבין התעשייה הישראלית.


אודות Windows Azure

פלטפורמת Windows Azure הינה שירות המספק משאבי מחשוב, אחסון וניהול על גבי הרשת, באמצעות מרכזי המידע הגלובליים של מיקרוסופט. השימוש בפלטפורמה זו כשירות חוסך את הצורך לבנות ולנהל תשתיות טכנולוגיות יקרות. פלטפורמת Windows Azure עוזרת לחברות מכל גודל וסוג, לרבות חברות סטארט-אפ, להתמקד בחדשנות, בפיתוח והרצת אפליקציות בענן תוך חסכון בעלויות, מבלי לבזבז משאבים רבים על תשתיות טכנולוגיות ותחזוקתן. התשלום מתבצע על פי שימוש והשירות גמיש לשינויים בזמן אמת, דהיינו הגדלה או הקטנה של משאבי העיבוד הנצרכים השימוש בזמן אמת, בהתאם לכל צורך.

פלטפורמת Windows Azure מספקת ביצועים גבוהים וזמינות גבוהה. מרכזי המידע של מיקרוסופט, שעליהם מושתתת הפלטפורמה, מפוזרים על גבי יבשות שונות ומספקים זמינות גבוהה, גמישות, יעילות, יתירות ובטיחות ברמה גבוהה ביותר, אשר הינה מעל ומעבר ליכולות של גופים פרטיים וציבוריים רבים.

המפתחים יכולים לפתח ולהריץ אפליקציות במהירות ובקלות תוך שימוש בידע קיים, בסביבת פיתוח המוכרת Visual Studio וב-Microsoft .NET Framework.

כיום זמינה Windows Azure בכ-40 מדינות ברחבי העולם (לרבות ישראל) ולמעלה מ-10,000 ארגונים בחרו בה כפלטפורמת הענן שלהם, רבים מהם חברות סטארט-אפ צעירות שחוסכות בראשית דרכן את ההשקעות הראשונית הגדולות הנדרשות להקמת תשתית טכנולוגית.

אודות תוכנית Microsoft BizSpark

Microsoft BizSpark היא תוכנית עולמית שמסייעת לחברות סטארט-אפ להצליח. התוכנית, שבה משתתפים כיום 45,000 סטארט-אפים מ-100 מדינות ורשת של 2,300 שותפים, מספקת ערך עסקי גבוה לחברות טכנולוגיה צעירות ברחבי העולם. בישראל שותפים לתוכנית למעלה מ-500 סטארט- אפים. התוכנית מספקת להם מגוון רחב של טכנולוגיות מיקרוסופט, ידע טכני ועסקי וחשיפה גדולה לשוק העולמי. תוכנית BizSpark Plus היא הרחבה של תוכנית BizSpark והיא מציעה מגוון שירותים נוספים בעלי ערך באמצעות חממות האצה ואינק ובציות ברחבי העולם. למידע נוסף: www.microsoft.com/bizspark




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il