TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

מטריקס תיישם את פתרונות ניהול


רצפת הייצור למפעלים תהליכיים של חברת Honeywell
חטיבת מערכות עסקיות של מטריקס תציע את פתרונות ה- MES (Management Execution System) לניהול ובקרת תהליך הייצור בתחום התעשייה התהליכית של חברתHoneywel . פתרונות ה-MES יהוו השלמה לפתרונות נוספים המוצעים על ידי החטיבה בתחום ה- ERP וה- WMS (מערכות לניהול מרכזים לוגיסטיים).


מערכת ה- MES של Honeywell הנקראת POMS היא מערכת לניהול ובקרת תהליך הייצור בתחום התעשייה התהליכית ונחשבת לאחת המערכות המובילות בעולם בתחום זה.


משפחת מערכות ה- MES של Honeywell, התומכת בתקנים בינלאומיים, כוללת מספר מוצרי MES המותאמים לתעשיות שונות ואשר יוצעו על ידי מטריקס ללקוחותיה: מערכת POMS/POMSnet – לתחום התעשייה התהליכית – התעשייה הפרמצבטית, הכימית, הביולוגית, תעשיית הדשנים, תעשיית המזון והמשקאות ומערכת OptiVision לתחום תעשיית הנייר.


המערכות מותקנות כיום במספר ארגונים בישראל, ביניהם 4 מחלבות של חברת תנובה, חברת טבע, ושמן תעשיות.


לדברי מנחם ניסנבוים, מנהל חטיבת מערכות עסקיות במטריקס: "אנו שמחים על צירוף אחד מפתרונות ה- MES המובילים בעולם בתחום התעשייה התהליכית של ארגון ענק כמו Honeywell. מטריקס מציעה ללקוחות בשוק הישראלי מוצר מנצח בתחום ה- MES, עם צוות מובחר ומקצועי ולמעלה מ- 15 שנות ניסיון ביישום והטמעת פתרונות תוכנה בענף התעשייה בישראל".


"מערכות POMS ו-OptiVision תספקנה לארגונים המייצרים מוצרים תהליכיים תכונות ייחודיות בתחום זה, כגון: ניהול הייצור על פי מתכונים מוגדרים מראש, עקיבות מנות מלאה, בקרת איכות בכל שלבי תהליך הייצור, עבודה ללא ניירת, ניהול הביצוע של פקודות העבודה לייצור, אופטימיזציה של תהליכי הייצור, הקטנת טעויות המפעיל, קישור לכל סוגי הבקרים שברצפת הייצור ועוד", אמר מוטי לוינשטיין, מנהל אגף תעשייה בחטיבת מערכות עסקיות במטריקס.



אודות מטריקס

מטריקס, המעסיקה כ- 5,100 מקצועני IT הינה חברת טכנולוגית המידע המובילה בשוק הישראלי. מטריקס עוסקת בביצוע פרויקטי אינטגרציה מן הגדולים במשק, פיתוח ויישום טכנולוגיות, בדיקות תוכנה, פתרונות ומוצרי תוכנה, שירותי תשתית, שירותי ייעוץ, אופשור, מיקור חוץ, הדרכה והטמעה, ייצוג ושיווק מוצרי תוכנה מובילים מהעולם, פתרונות חומרה מובילים ותשתיות IT. עם לקוחותיה של מטריקס נמנים מאות גופים וחברות מהמובילים בישראל בתחומי התעשייה, מסחר, בנקאות ופיננסים, טלקום, בטחון, בריאות והמגזר הממשלתי ציבורי.


מטריקס נסחרת בבורסה לניירות ערך בת"א במדד תל אביב 100. מחזור המכירות של מטריקס במהלך שנת 2010 הגיע ל- 1.53 מיליארד שקל, הרווח הנקי הגיע ל- 88.6 מיליון שקל. למעלה מ- 20 בתי השקעות ובנקים בחרו במניה של מטריקס בין 5 המניות המומלצות לשנת 2010. מטריקס נסחרת גם במדד היוקרתי של החברות הגדולות המחלקות דיבידנד - תל דיב. חברות המחקר מדרגות את מטריקס במקום הראשון בענף שירותי התוכנה בישראל. STKI מדרגת את מטריקס בראש זו השנה השישית ו- IDC מדרגת את מטריקס ראשונה זו השנה השלישית ברציפות.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il