TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

בורסת ת"א ננעלה בירידות; המעו"ף איבד 1.8%, שטראוס ירדה ב-2.5%


אילוסטרציה - גרף יורד
מדד ת"א-75 איבד 1.7% ומדד הבנקים הגדיל לעשות עם ירידה של 3.2% (ירידה שבועית של 3.6%). מחזור המסחר הסתכם ב-1.8 מיליארד שקלים (המחזור בפקיעה עמד על 427 מיליון שקלים)
בורסת ת"א ננעלה בירידות שערים. המעו"ף שנכנס לשלב הנעילה בירידות של עד 1.4%, סגר בירידה של 1.8% ורשם בכך את אחד מימי המסחר הגרועים מזה שבועות ארוכים. מדד ת"א-75 איבד 1.7% ומדד הבנקים הגדיל לעשות עם ירידה של 3.2% (ירידה שבועית של 3.6%). מחזור המסחר הסתכם ב-1.8 מיליארד שקלים (המחזור בפקיעה עמד על 427 מיליון שקלים).

מניית שטראוס איבדה 2.5%. פגישת האמהות של תנועת המחאה "ישראל יקרה לנו" עם עופרה שטראוס הסתיימה ללא תוצאות, ובעקבותיה הכריזה הקבוצה על חרם רשמי על חברת שטראוס.

אורמת טכנולוגיות הוסיפה 0.4%. החברה דיווחה על זינוק של 172% ברווח התפעולי ב-2011 ל-54 מיליון דולר. עם זאת, החברה סיימה את השנה עם הפסד של 42.7 מיליון דולר, או 95 סנט למניה, בהשוואה לרווח נקי של 37.2 מיליון דולר או 82 סנט למניה בשנה הקודמת.

מניית אידיבי אחזקות ירדה ב-6.1%. השלב המוסדי בהנפקת המניות של החברה הסתיים עם ביקושים גבוהים מהצפוי בסך של 286 מיליון שקל. בנקי ההשקעות גולדמן זאקס, סיטי, דויטשה בנק ומורגן סטנלי הזרימו סכומי כסף משמעותיים בהנפקה. בתוך כך הודיעה החברה כי תגדיל את הגיוס ל-342 מיליון שקל לקראת השלב הציבורי. אי.די.בי צפויה לחזור למדד ת"א 100 בעידכון המדדים הקרוב לאחר השלמת השלב המוסדי בגיוס ההון אתמול, וזאת עקב דילול חלקם של בעלי השליטה. איגרות החוב של אי.די.בי נסחרו בעליות של יותר מ-1%.

פרטנר נסוגה ב-2%. החברה הסתפקה בפרסום דו"חות חלקיים שהציגו תמונה עגומה של ירידה חדה ברווחים. המניה הגיבה בהתאם, ושווייה של פרטנר ירד ל־4.7 מיליארד שקל בבורסה בת"א.

גזית גלוב איבדה 2.6%. אקוויטי וואן, זרוע הנדל"ן של החברה בארה"ב דיווחה לפנות בוקר על דוחותיה הכספיים לרבעון האחרון של 2011 ולכל השנה.

די-פארם נפלה ב-12.3%. החברה מנהלת משא ומתן לרכישת טרומבוטק, חברה העוסקת אף היא בפיתוח טיפול לשבץ מוחי. די־פארם עשויה ליצוק לתוכה פעילויות נוספות בתחום זה בעתיד הקרוב.

מניית אלקטרה מוצרי צריכה ירדה ב-3.5%. ביהמ"ש אישר אתמול את מכירת אייס לאקלטרה בסכום כולל של כ-125 מיליון שקל.

מניות הבנקים בלטו בירידות. לאומי השילה 3.3% במחזור מסחר גבוה, פועלים איבדה 3%, מניית בנק מזרחי טפחות ירדה ב-3.4% ומניית בנק דיסקונט השילה 3.2% מערכה.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il