TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

בורסת ת"א ננעלה במגמה מעורבת; המעו"ף הוסיף 0.1%, טבע עלתה ב-2.4%


בורסה תא
מדד ת"א 75 הוסיף 1.1% לערכו ומניות הבנקים סגרו בעלייה זניחה. בין המדדים הסקטוריאליים בלט מדד הבלוטק בזינוק של 1.8% ולעומתו נפל מדד הנדל"ן ב-0.9%. מחזור המסחר בבורסה הסתכם ב-1.038 מיליארד שקל
בורסת ת"א נסגרה במגמה מעורבת עם נטייה לעליות. ב-14:32 המעו"ף עוד נסחר בעליות של קרוב ל-1% אך עד לסיום העליות נמחקו כמעט לחלוטין. הטלטלה נבעה מהדיווח על עצירת אספקת הנפט מאיראן לאירופה. מדד המעו"ף נסגר בעליות של -0.1% ברמה של 1,114 נקודות, מדד ת"א 75 הוסיף 1.1% לערכו ומניות הבנקים סגרו בעלייה זניחה. בין המדדים הסקטוריאליים בלט מדד הבלוטק בזינוק של 1.8% ולעומתו נפל מדד הנדל"ן ב-0.9%. מחזור המסחר בבורסה הסתכם ב-1.038 מיליארד שקל.

בשוק המניות בלטה לחיוב מניית טבע שעלתה ב-2.4% לאחר הדוחות הטובים לרבעון הרביעי. מניית מג'יק צנחה ב-7.7%, אלביט הדמיה טיפסה ב-6.4% ולייבפרסון זינקה ב-14.5%. עוד בלטה במסחר מניית טאואר שזינקה ב-6.7% לקראת פרסום הדוחות הכספיים השנתיים מחר בבוקר.

נייס הוסיפה 1.1%. הכנסות החברה ברבעון הסתכמו בשיא של 213.6 מיליון דולר, עליה של 14.3% מהכנסות בסך 186.9 מיליון דולר ברבעון הרביעי של 2010. בשורה התחתונה דיווחה נייס על רווח נקי (non-GAAP) של 37.6 מיליון דולר לעומת 32.7 מיליון דולר ברבעון המקביל.

מניית דלק נדל"ן עלתה ב-1.8%. החברה שבשליטת יצחק תשובה השלימה את מכירת החזקותיה (50%) במרכז המסחרי בביתן אהרון תמורת 38 מיליון שקל, לידי בתו של בעל השליטה, כרמית אלרואי.


סגן נשיא נובל אנרג'י למזרח התיכון, לוסון פרימן, אמר כי כמות הגז מ"תמר" שתוזרם בצנרת הנוכחית לא תוכל לספק את הביקוש המירבי של כל הלקוחות של המאגר הישראלי. ישראמקו ירדה ב-0.4%, אבנר השילה 1.3% ודלק קידוחים איבדה 0.8%.

אפריקה ישראל השילה 0.3%. החברה המשיכה לעורר תשומת לב לאחר שזכתה להמלצה חמה מדויטשה בנק - שהעלה היום את ההמלצה למניה ל"קנייה" ומציב לה מחיר יעד של 18 שקל - גבוה בכ-33% ממחיר השוק.

אמפל ירדה ב-1.2%. הנאמן למחזיקי אגרות החוב (סדרה ב') של אמפל, כלל פיננסים נאמנויות, הודיע על כינוסה של אסיפת מחזיקי אגרות החוב ביום ב' בשבוע הבא (20 בפברואר) בשעה 11:00, במלון סיטי תל אביב. במרכז ההתכנסות תעמוד הסוגיה של נקיטת אמצעים משפטיים להגנה על זכויות המחזיקים והעמדה לפירעון מיידי של חוב החברה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il