TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> חדשות שוק ההון

טאואר סמיקונדקטור נבחרה כיצרן הבלעדי לחברה קוריאנית שלקוחותיה העיקריים הם סמסונג וסוני


נבחרה על-ידי חברת Dongwoon לייצר התקני LED; שוק מוצרי ה-LED צפוי להגיע לכ-5 מיליארד דולר בשנת 2012 עם צמיחה שנתית ממוצעת של כ-28%
טאואר סמיקונדקטור (סימול: TSEM) וחברת Dongwoon Anatech הקוריאנית, הודיעו היום כי טאואר נבחרה כיצרן הבלעדי לייצור המוני של שבבים עבור התקני ה-LED של חברת Dongwoon המשמשים ליישומים ביתיים ותעשייתיים. טאואר נבחרה בזכות פלטפורמת ה-Power Management הייחודית שלה המספקת תכנון אופטימאלי ואת גודל השבב הקטן ביותר בכל מתח נתון. נוכח הביקוש הגבוה בשוק התקני ה-LED, מרחיבה Dongwoon את עסקיה מקוריאה לשווקים בסין, ארצות-הברית ויפן, תוך שהיא מציגה 4 התקנים חדשים השנה. ייצור השבבים יתבצע במתקן הייצור פאב 2 של טאואר במגדל-העמק בטכנולוגיית ה-0.18 מיקרון.

חברת המחקר iSuppli מדווחת כי מכירות שוק תאורת ה-LED צפויות לגדול בשיעור גבוה משמעותית בהשוואה למכירות שוק הסמיקונדוקטור בשנת 2009. כמו כן, חברת המחקר Strategies Unlimited צופה כי שוק תאורת ה-LED יגיע לכ-5 מיליארד דולר בשנת 2012 עם צמיחה שנתית של כ-28% בין השנים 2008 ל-2012. בנוסף, הודיעה ממשלת קוריאה כי תשתמש בהתקני LED עבור כל צורכי התאורה והתצוגה שלה. Dongwoon מנצלת את ההזדמנות הטמונה בפוטנציאל השוק האדיר עבור תאורת ה-LED על-ידי מתן מענה מהיר לצרכי הלקוחות והשוק, כשלאחרונה השיקה מספר התקני LED בשוק הקוריאני והיפני.

לקוחותיה הגדולים של Dongwoon הם סמסונג וסוני, להם מכרה החברה 155 מיליון יחידות בשלוש השנים האחרונות. גישתה האגרסיבית של החברה בשוק תאורת ה-LED, ויכולתה לחזות את צרכי לקוחותיה מהר יותר ממתחרותיה, מאפשרת לה לקבוע סטנדרטים טכניים וליצור התקנים יחידים מסוגם.

"בחרנו בפלטפורמת ה-Power Management של טאואר עבור התקני תאורת ה-LED מפני שהיא מספקת בצורה מושלמת את דרישותינו לאיכות, מחיר, גודל שבב והסיכויים הטובים ביותר לתכנון מוצלח," אמר דונג-צ'אול קים, מנכ"ל ונשיא חברת Dongwoon Anatech. "השתמשנו במתקני ייצור אחרים אך אנו מוצאים כי לטאואר יש את תמיכת הלקוחות הטובה ביותר ושירותי תכנון מעולים. אנו צופים המשך שיתוף-פעולה הדוק ואסטרטגי עם טאואר במגוון ההזדמנויות החדשות העומדות בפנינו, יחד עם התמיכה המעולה והטכנולוגיה המצוינת שהם סיפקו לנו עד כה."

"חברת Dongwoon עובדת באופן הדוק ביותר עם לקוחותיה וכמו כן מבצעת עבודת מחקר רבה על-מנת להבין את צרכי השוק, כך שיוכלו להגיב במהירות וביעילות עם ייצור המוני," אמר מייקל סונג, מנהל משרד המכירות הארצי של טאואר סמיקונדוקטור בקוריאה. "אנו שמחים מאוד להיות היצרן הנבחר להתקני ה-LED המתקדמים שלהם תוך תמיכה בהתרחבותם לעבר מוצרי Power Management נוספים."


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il