TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

כלל ביטוח ופיננסים רכשה כ- 17% ממניות סינמה סיטי


אבי אדרי, מנכ"ל סינמה סיטי. צילום- רועי בר
המשפחות המייסדות אדרי, חדידה וכהן ימשיכו להיות בעלי השליטה בחברה ולהחזיק מעל ל-50% ממנה
אבי אדרי, מנכ"ל סינמה סיטי: "אנו שמחים על כניסתה של כלל ביטוח ופיננסים לקבוצת סינמה סיטי שמהווה הבעת אמון בענף הקולנוע בישראל ובסינמה סיטי בפרט. בחודשים האחרונים אנו רואים את צמיחתו המחודשת של ענף הקולנוע בחזרת הצופים לבתי הקולנוע ופריחתו של הקולנוע הישראלי לאחר שנפגע בצורה משמעותית בשיא משבר הקורונה בארץ. אני בטוח שנמשיך לגדול ולצמוח יחד עם שותפנו ולהוביל את ענף הקולנוע בישראל לצד קידמה טכנולוגית וסרטים מצוינים".
יוסי דורי, משנה למנכ"ל, מנהל חטיבת ההשקעות של כלל ביטוח ופיננסים, ציין: "אנחנו מאמינים בתחום הפנאי והתרבות, על אף שחווה האטה בתקופת קורונה, אנו צופים כי ישוב להיות משמעותי".
עוד הוסיף דורי: "אנו שמחים על ההזדמנות לחבור לשותפים הקיימים, ומאמינים מאוד בהנהלת החברה, ובדבקות ובנחישות שלה להצלחתה".
אתמול ב', 27 בדצמבר 2021 רכשה כלל ביטוח ופיננסים 17% ממניות חברת סינמה סיטי.
כלל ביטוח ופיננסים תצטרף ללאומי פרטנרס ולהכשרה חברה לביטוח.
מייסדי החברה משפחות אדרי מבעלי יונייטד קינג , משפחת חדידה ומשפחת כהן ימשיכו להחזיק למעלה מ50% ממניות החברה גם לאחר העסקה, יישארו בעלי השליטה בחברה ויובילו את ניהולה.

את סינמה סיטי ליוו בעסקה עו״ד דורון סגל ועו״ד יובל דובב ממשרד גולדפרב זליגמן.
את כלל ביטוח ופיננסים ליוו בעסקה עו״ד אלית אלקון, עו״ד אלון פלד ועו״ד דיויד צסטר ממשרד גרוניצקי.

על סינמה סיטי:
סינמה סיטי שנוסדה בשנת 2002 מפעילה כיום 8 מתחמי בידור וקולנוע בחבי הארץ כאשר האחרונים בבאר שבע , חדרה ואשדוד נפתחו עם סיום משבר הקורונה. לרשת 120 מסכים והיא מקרינה 40 סרטים שונים בממוצע בכל יום הקרנה. לסינמה סיטי נתח שוק של 35% משוק כרטיסי הקולנוע בישראל. מתחמי הסינמה סיטי כמו גם שאר מתחמי הקולנוע בישראל היו סגורים במשך למעלה מ16 חודשים רצוף מתחילת משבר הקורונה במהלך חודש מרץ 2020 ולא זכו בתמיכה ממשלתית ומנגד סבלו מנזקים כספיים אדירים.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il