TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

חברת הכשרת היישוב משלימה את השכרת השטח המסחרי


מגדל שבעת הכוכבים הכשרת היישוב קרדיט: viewpoint
בקומפלקס הכשרת היישוב ב BBC . לפי דמי שכירות בסך של כ-3 מיליון ₪ לשנה. בין הרשתות הבולטות שלקחו שטחים ליותר מעשר שנים במתחם – בנק ירושלים , רשת מוצרי התינוקות "מוצצים" , רשת הגלידיות "קצפת" וקפה "דניה"


חברת הכשרת היישוב המקימה בימים אלה קומפלקס חדש באזור התעסוקה של בני ברק ה- BBC , מדווחת כי השלימה השכרה של כ- 90% מהשטחים המסחריים במתחם [סה"כ כ -2,000 מ"ר ] וחתמה עם חברות בולטות על חוזים ארוכי טווח ל 15 או 10 שנים וזאת לפי סך כולל בדמי שכירות של כ-3 מיליון ₪ בשנה .

בין השמות הבולטים שלקחו שטחים במגדל הכשרת הישוב – בנק ירושלים ששכר כ-500 מ"ר ל- 15 שנים.
רשת מוצצים שפותחת ממש בשבועות הקרובים סניף מרכזי [מעתיקה את הסניף מרמת גן] ושכרה כ- 1,000 מ"ר ל 15 שנים.
ורשת הגלידריות המוכרת מירושלים "קצפת" ששכרה כ-180 מ"ר ל 10 שנים וכבר פועלת במתחם.
העסקה האחרונה שנחתמה ממש לאחרונה היא של רשת "קפה דניה" אשר תשכור כ-150 מ"ר לתקופה של 10 שנים, עבור מסעדה חלבית.

מתחם הכשרת היישוב ב BBC כולל 3 מגדלים . הראשון הוא מגדל הכשרת היישוב המתנשא לגובה של 40 קומות וכבר מאוכלס, השני הוא מגדל שבעת הכוכבים הצפוי להיות הגבוה באזור ויתנצא לגובה של 52 קומות והשלישי - קומפלקס רפואי מודרני בן 20 קומות שמיועד לחברות בתחום הרפואה, מעבדות וקליניקות פרטיות .
לאורך קומת הקרקע של שלושת המבנים תוכנן סטריפ מסחרי שיכלול כ-4,000 מ"ר. מגדל שבעת הכוכבים הנבנה בימים אלה צפוי להתאכלס ברבעון הרביעי של 2022.

אזור התעסוקה של בני ברק ה BBC ממשיך למתג עצמו כמרכז הפיננסים של ישראל עם פעילות הייטק ופעילות פיננסית ענפה.
אזור התעסוקה מאופיין בחברות מרכזיות נוספות מתחום הבנקאות והכספים כמו בית ההשקעות מיטב-דש, ישראכרט, לאומיקרד MAX, מור בית השקעות, וכן חברות הייטק מתחום הפיננסים דוגמת eToro ו-wobi .

עודד סתר , סמנכ"ל הפיתוח העסקי של הכשרת היישוב מציין : "
תחילת הפעלת הרכבת הקלה, אשר תעבור בסמיכות לקומפלקס הכשרת הישוב ב-BBC תחזק מאד את המתחם כולו בכלל ואת הפרויקט בפרט, שכן תחנת הרכבת נמצאת ממש מתחת למגדלי המשרדים של הפרויקט. אחד האלמנטים עליו אנו שמים דגש על מנת להמשיך ולחזק את המתחם, הוא פיתוח של שטחי מסחר, הסעדה ופנאי לטובת העובדים במתחם. בשנה הבאה אנו עתידים להתחיל בהקמת הקומפלקס הרפואי שיהיה חלק אינטגרלי מהמתחם ובו יהיה שטח מסחרי נוסף של למעלה מ 2000 מ"ר אותו גם נפעל להשכיר".


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il