TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

חברת אלוני זכתה במכרז פרויקט הנמל ביפו


תספק, בין היתר, חדרי רחצה, אריחים, כלים סניטריים מבית מעצב העל ג'ורג'יו ארמאני
חברת אלוני, המתמחה בייבוא ושיווק של מותגים המובילים בתחום הריצוף, חיפוי וכלים סניטריים, זכתה, לאחר התמודדות עם מיטב החברות בתחום, במכרז לאספקת מוצרי גמר בנייה בפרויקט הנמל ביפו, בהיקף של מיליוני שקלים.

במסגרת המכרז, תספק חברת אלוני לנמל יפו את כל המוצרים לחדרי רחצה, אריחים, כלים סניטריים יוקרתיים מאד וכל המוצרים הנלווים הבלעדיים של המותג "ארמאני רוקה" מבית מעצב העל האיטלקי ג'ורג'יו ארמאני, אשר ישמשו לעיצוב חדרי רחצה, בריכות וחדרי הספא, העולים בקנה אחד עם הקו העיצובי של המקום, שהינו בהשראת ג'ורג'יו ארמני: אינטימיות, קווים נקיים וגוונים מיוחדים והרמוניים.

בנוסף, מספקת חברת אלוני אריחי שיש בגודל 120X120 וריצופים של מיטב המעצבים בעולם לכל הדירות בבניין, חדר המדרגות החניה והלובי.

פרויקט הנמל הינו מבנה ארכיטקטוני פרטי, הממוקם בנמל יפו במיקום מושלם בקו ראשון לים 70 מטר מהמים. הבניין כולל דירות ופנטהאוזים החל מ- 110 מ"ר ועד 550 מ"ר, עם מרפסות שמש וגינות פרטיות שצמודות לדירות מאחר והמבנה בנוי על מדרון. התכנון מצד אחד מודרני, קלאסי וחדשני ומאידך משתלב בסביבה ובעיצוב ש"מדבר" עם המקום וחי אותו.

מלאכת תכנון הפרויקט ארכה כ- 7 שנים וכללה את מיטב האדריכלים, היועצים ומעצבי הפנים מהארץ ומחו"ל והתוצאה הינה מבנה ארכיטקטוני מדהים, המהווה LANDMARK בת"א.

לדברי דוד מטלון, מנכ"ל חברת אלוני: "הבניין מהווה פנינה ארכיטקטונית ברמה של ארמון מלכותי, עם דגש על בניה וגמר מוקפד ומעולה בסטנדרטים של מלונות בדרגת "PALACE". חברת אלוני מציגה סטנדרט חדשני בעיצוב המקום, הן מבחינת איכות המוצרים, העיצוב, חומרי הגלם המשובחים והצבעים הטבעיים והן מבחינת מפרט יוצא דופן, של מיטב המעצבים המובילים בעולם".

חברת אלוני נוסדה בשנת 1946 והיא אחת החברות הוותיקות והמובילות בישראל בתחום עיצוב הבית ובמכירת מוצרי גמר בניה. החברה מייצרת ומשווקת מגוון רחב של ריצופים - שיש,אבן, טראצו, פרקט, פורצלן וקרמיקה. וכן, משווקת ומוכרת כלים סניטרים וברזים ממגוון חברות בינלאומיות מובילות בתחומן בעולם ומחברות מקומיות.

לאלוני 8 אולמות תצוגה ועיצוב הפרוסים ברחבי הארץ. הייחודיות של אלוני הינה במוצרים איכותיים מיצרניים אירופאים תוך שימת דגש על העיצוב החדשני ביותר. באולם בלח"י, במתחם מיוחד ניתן להתרשם מהחלל שעוצב ע"י ג'ורג'יו ארמאני הכולל:BEAUTY AREA", WELLNESS BATH AND SHOWER ARE " וזאת בנוסף למוצרים לבתים פרטיים, פרויקטים ומבנים ציבוריים.




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il