TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

הממשלה הכריזה מלחמה על היזמים והקבלנים


אלדר שיווק ,70% מהציבור עדיין חושב שכל דירה שמחירה מתחת ל 1.6 מיליון ₪ נכנסת להטבת מע"מ אפס
יזמי הנדל"ן מתוסכלים מהצהרות הממשלה וחוק המע"מ שלא ידוע אם ומתי יכנס לתוקף. רוני כהן, מנכ"ל חברת אלדר שיווק אמר בפאנל שיווק באי ודאות בעיר הנדל"ן של מרכז הבניה הישראלי הנערך באילת כי "אנחנו לא חיים בתקופה של אי ודאות, אלה בשגרה של אי ודאות. בעצם מאז הסאב פריים לא הפסיקו להתרחש כאן מאורעות שיצרו ותדלקו את אי הוודאות , מע"מ אפס הוא רק אחד האירועים. בסקר שערכנו לאחרונה בקרב הציבור 70 אחוז עדיין בטוחים שכל דירה מתחת ל-1.6 מיליון שקל נכנסת להטבת מע"מ אפס. רובם לא באמת מבינים את חוק המע"מ. הם לא יודעים אם הם בכלל זכאים".

דורית סדן, סמנכ"לית השיווק בשיכון ובינוי נדל"ן השיבה כי "גם היזמים לא מבינים עדיין לגמרי את חוק מע"מ אפס אז מה אנחנו רוצים מהציבור". יקי אמסלם מנכ"ל

אלמוג כדאי השיב "גם 120 חברי הכנסת לא ידעו לומר מהו חוק מע"מ אפס. אנחנו היזמים מרגישים כמו בהגדה של פסח - בכל דור ודור עומדים לכלותנו. ממשלת ישראל הכריזה מלחמה על היזמים. אם מסתכלים על הגרף, מקום המדינה המחירים רק עלו לא משנה איזה משברים עברנו הפערים רק הלכו וגדלו. מחירי הדירות עלו אבל הרווח שלנו נשאר אותו דבר ולפעמים אף נשחק. מחירי הביצוע רק עולים, מחירי הקרקעות ממשיכים לעלות והרווח נשחק בניגוד למה שהציבור חושב".

שייקה נפחא, סמנכ"ל השיווק בחברת אפי קפיטל הוסיף ואמר כי "ציבור רוכשי הדירות כבר לא מאמין בחוק המע"מ. הוא לא מאמין שזה יצא לפועל ואת התוצאות אנחנו רואים בחודשים האחרונים". יקי אמסלם אמר כי בחודשים האחרונים חלה עלייה במכירות בפרויקטי החברה ברחבי הארץ "באוגוסט מכרנו כמו שלא מכרנו בשמונה חודשים".

בסיום הפאנל, רוני כהן, מנכ"ל אלדר שיווק שאל את היזמים האם הם יש מהלך עסקי או שיווקי שהם מתחרטים שלא הוציאו לפועל. יקי אמסלם השיב כי הוא מצטער שלא רכש יותר קרקעות בבאר יעקב. דורית סדן הצטערה שהיא עשתה פעילות מחבקת לאנשי המכירות רק הבטיחה "השנה עוד לא נגמרה".
שייקה נפחא אמר בגילוי לב כי "אני מצטער שלא התחלנו קודם לכן לשווק לתושבי חוץ. אם היינו עושים את זה לפני שנתיים, היינו קוצרים עכשיו את הפירות"

"עיר הנדל"ן" נערך ביוזמת מרכז הבנייה הישראלי במלון הנסיכה באילת ונחשב לכנס הנדל"ן הגדול ביותר אליו הגיעו מעל 2000 מבכירי הענף. בכנס נערכים 7 ועידות מקצועיות שונות כדוגמת ועידת השיווק, ועידת נדל"ן למגורים, ועידת התחדשות עירונית, ועידת בנייה לגובה ועוד.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il