TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

בנייתו של "בית אמני ראשון-לציון" המוקם על ידי חברת אחים דוניץ בקריית האמנים בראשון לציון נמצאת בעיצומה עם התחלת עבודות הגמר


עלות הקמתו נאמדת בכ- 2.5 מיליון ₪
חברת אחים דוניץ בע"מ, שיזמה ובונה את פרויקט הבינוי פינוי בינוי דוניץ בקרית האמנים בראשון לציון, מקימה במסגרת זו את בית אמני ראשל"צ. מדובר במבנה בן 2 קומות המשתרע על שטח בנוי של כ- 200 מ"ר וכולל גם מקומות לחניה ציבורית. בניית בית האמנים נמצאת בעיצומה, עם השלמת השלד והתחלת עבודות הגמר.

בית האמנים תוכנן על ידי משרד פייגין אדריכלים ונבנה כגלריית אמנות, עם קירות זכוכית בעיצוב מתועש ומודרני. עלות הקמתו נאמדת בכ- 2.5 מיליון ₪. המבנה מיועד לאמנות, ויוצגו בו יצירות אמנות ותערוכות. הגלריה צפויה להיפתח במהלך השנה הבאה.

לדברי נסים אחיעזרא, מנכ"ל חברת אחים דוניץ: "אנו רואים ביצירה ובתרבות ערכים עליונים שחשוב שיש לפתחם והם מהווים חלק בלתי נפרד מהתפתחות השכונה המחודש, והגלריה היא נדבך חשוב ביישום הערכים הללו. אני מאמין שבית אמני ראשון-לציון ייתן במה לאמנים צעירים וותיקים, ויהפוך לאבן שואבת לתושבי השכונה ואורחים מבחוץ".
פרויקט בינוי פינוי בינוי קריית האמנים כולל בניה של 14 בניינים מפוארים בני 19-31 קומות וכ- 1,400 יחידות דיור הכוללים חניות תת-קרקעיות ומחסנים צמודים, וזאת במקום 276 יח"ד ישנות ורעועות שנבנו בשנות ה-50 ללא חניות וללא מחסנים, אשר יפונו במסגרת הפרוייקט.

כיום מוצעות למכירה בפרויקט דירות גדולות ומרווחות 4, 5 חדרים וכן פנטהאוזים יוקרתיים. דירות 4 חד' הינן בשטח של כ-110 מ"ר + 10 מ"ר מרפסת ודירת 5 חדרים הינן בשטח של כ-140 מ"ר + 10 מ"ר מרפסת. בנוסף ישנם פנטהאוזים גדולים במיוחד בשטח של כ-196 מ"ר + כ-81 מ"ר מרפסת גג וכ-31 מ"ר מרפסת סלון. לכל דירה מחסן קומתי וחניות מקורות בהתאם לדירות.
הדמייה :א.א סטודיו


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il