TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

זאב מילנר מנכ"ל חברת י.זילברמינץ מעדכן על מכירות החברה בחודשיים האחרונים כולל חג הפסח.


בכלל זה בפרויקט "אייזנברג גורדון" ברחובות, נמכרו 2 מיני פנטהאוזים בסכום כולל של כ 6 מיליון ₪.

בפרויקט "פעמוני החורש" בצור יצחק נותרו רק דירות בודדות למכירה. תמהיל הדירות הינו 4 חדרים ו- 5 חדרים מיני פנטהאוז ו- 5 חדרים גן. שטח דירת 4 חדרים כ- 125 מ"ר, ושטחה של דירת 5 חדרים כ- 140 מ"ר וגינה של כ- 70 מ"ר. מילנר מציין כי מחירי הדירות נע בין 4 חדרים 1,225,000 מש"ח, ו 5 חדרים עם גינה 1,420,000 מש"ח.
בפרויקט "פעמוני החורש הצעירה" בצור יצחק, כל הדירות בנות 4 חדרים בשטח של כ 100 מ"ר עם מרפסת, וכלולות במסגרת המבצע של "דירה במיליון" נמכרו בחודשיים האחרונים 12 דירות.
הדירות עדיין מוצעות בתחום המיליון ₪. המחיר נע בין 1,015,000 ₪ עד 1,030,000 ₪ בהתאם לקומה שבה נמצאת הדירה.
אחד הנתונים המעניינים, מציין מילנר, כי מספר לא מבוטל מהרוכשים בפרויקטים של חברת י.זילברמינץ בצור יצחק, הינם קונים חוזרים, שזוהי להם דירה נוספת בפרוייקט.
גם בפרויקט השמיני במספר של חברת י.זילברמינץ במודיעין, מוצעות למכירה דירות של 4 חדרים. בחודשיים האחרונים נמכרו 9 דירות בשלב א' של הפרוייקט, לדוגמא מביא מילנר דופלקס גן בשטח של כ-105 מ"ר עם גינה של כ- 40 מ"ר או דופלקס גג בשטח של כ- 105 מ"ר עם מרפסות של כ- 60 מ"ר, כאשר מחיר הדירה נע בין 1,550,000 ל- 1,650,000 תלוי במיקום ובגודל הגינה.
לסיכום, אומר מילנר, גם בתחום מגורי היוקרה יש תנועת רוכשים. בפרויקט "אייזנברג גורדון" ברחובות, נמכרו לאחרונה 2 מיני פנטהאוזים האחד בקומה ה- 23 בבנין 2 במחיר 3,600,000 ₪ והשני בקומה ה- 16 בבנין 1 במחיר 2,300,000 ₪.




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il