TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

פארק הייטק חדש יוקם בעמק הירדן בעלות של 300 מיליון ש"ח‎


פארק ההייטק "כנרת" והמרכז המסחרי כנרת CENTER של היזמית גרופית יסודות בשיתוף עם קיבוץ אשדות יעקב מאוחד יוקמו בעלות של 300 מיליון ש"ח ויספקו לחברות הייטק, תעשיות נקיות רשתות מסחר ועסקים, את הפתרון לרילוקיישן המושלם. הצפי הוא ל-3,000 מקומות עבודה חדשים בעמק הירדן ותחלופה של מיליון רכבים בחודש. בטר פלייס כבר הקימה תחנת טעינה במקום
עופר זרף, מנכ"ל גרופית יסודות: "פארק התעשיות החדש יספק את הפתרון המושלם לחברות הייטק מהמרכז שמעוניינות לעבור תהליך רילוקיישן יעיל, זול ואפקטיבי עבורן ועבור עובדיהם. מעבר להנחות במס ותנאים מועדפים על הקמת הפארק באזור עדיפות לאומית א' לרבות מחירי שכירויות וארנונה המהווים שליש ממחירי מרכז הארץ, הם ייהנו מפתרונות דיור בפרויקט מגורים סמוך לפארק בהרחבה של קיבוץ אשדות יעקב מאוחד וממרכז מסחרי סמוך שיספק את כל צרכיהם".

פארק כנרת" יוקם על ידי חברת גרופית יסודות על גבי חטיבת קרקע בשטח של כ- 107 דונם ויציע
כ- 73,000 מ"ר של שטחים להשכרה, לטובת: תעשייה, משרדים, מסחר ולוגיסטיקה.
בשלב הראשון הפארק מתוכנן להבנות על 11,000 מ"ר (לא כולל תחנת הטעינה של בטר פלייס ותחנת דלק של סונול). שוכרי הפארק יזכו להטבות המס המוצעות באזורי עדיפות לאומית א'. הפרויקט מדהים בצורה בלתי רגילה, ציוני ומרגש, הולך לספק לצד פרויקט מגורים גם כ- 3000 מקומות תעסוקה- מה שיאפשר לחברות הייטק להציע לעובדים רילוקיישן מלא ממש כמו לחו"ל. הפארק יבנה בשיטתtailor made בשילוב אלמנטים של בניה ירוקה ויאפשר גמישות תכנונית רבה, לצד ניגשות אופטימלית ולמעלה מ – 1,100 מקומות חנייה. בטר פלייס כבר תקעו יתד בפארק עם תחנת טעינה, גם תחנת הדלק סונול שחתמה על 250 מ"ר יחד עם חנות נוחות ובית קפה מפואר. מתנהלים מספר מו"מ עם חברות גדולות שלא ניתן לציין את שמן.

כמו כן, עלויות המשרדים החל מ35 ₪ למטר בלבד- מחירי תחרות אזוריים למיותר לציין ארציים. ארנונה זולה משמעותית-רק שליש מעלויות ארנונה במרכז הארץ -3.5-6 ₪ למ"ר לחודש ארנונה לעומת 10-30 ש"ח למ"ר לחודש במרכז הארץ.

בנוסף, גרופית יסודות מקימה בסמוך, מרכז מסחרי, קניות ובילוי כנרת center ומציעה בית חדש לעסקים במיקום אסטרטגי בעמק הירדן ובמחירים מוזלים. בתי עסק שישכירו שטחים ב"פארק כנרת" ייהנו ממחירים שוברי שוק, תנועה של כמיליון רכבים בחודש החולפת במקום וכאמור 3,000 העובדים החדשים הצפויים בפארק ההייטק הצמוד שהם תוספת מיידית לקהל היעד.

מרכז מסחרי "כנרת center " פרוש על כ5,000 מ"ר ויבנה בשני שלבים. השלב ראשון יסתיים בסוף 2014 ומציע שטחי מסחר החל מ-150 מ"ר בשיטת tailor made –תכנון גמיש מותאם כחליפה לצרכי העסק ומתאים במיוחד לבעלי עסקים בתחום המסעדנות והבילוי, הביגוד וההנעלה, האלקטרוניקה, תרבות הפנאי והאופניים. בימים אלו נחתמות עסקאות עם רשתות מובילות.

מצורפות התמונות הבאות:*פארק תעשיות כנרת-הדמיה, *תמונה עופר זרף מנכל יסודות גרופית – צילום: יגאל סלבין


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il