TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אשדר תקים מחלקת עסקים לשיווק דירות להשקעה


אסף יוגב סמנכ"ל השיווק של חב' "אשדר": "צוות השירות במחלקת המשקיעים ער מדבר בשפת שוק ההון. המשקיעים, להבדיל מרוכשי דירות לשימוש עצמי, מתעניינים בתשואה אפשרית מדמי שכירות או מעלייה אפשרית של ערך הנכסים.
חב' "אשדר" הינה חברת הנדל"ן הראשונה שהקימה מחלקת עסקים שייעודה שיווק דירות להשקעה.
אסף יוגב סמנכ"ל השיווק של חב' "אשדר": "כ 15% מרוכשי הדירות בישראל הם משקיעים הרואים לנגד עיניהם עסקה פיננסית, לעומת רוב הרוכשים הקונים דירות לשימוש עצמי ומבקשים ליהנות מחינוך טוב, סביבת מגורים נעימה ושכנים טובים.
המשקיעים מחפשים למנף את הונם העצמי ומבקשים לקבל תזרים מזומנים חיובי ותשואה על ההון ואילו הדיירים, רוכשי הדירות למגורים, מבקשים החזרי משכנתא התואמים את התקציב המשפחתי"
צוות השירות במחלקת העסקים של אשדר מבין היטב את צרכי המשקיעים, מכיר את השפה הפיננסית, ער למגמות השווקים ומפנה את הלקוחות לרכוש נכסים במקומות בעלי פוטנציאל עליית ערך גבוה.

מחלקת העסקים של חב' "אשדר" תשווק דירות חדשות שהחב' בונה, שיש בהן אטרקטיביות גם למשקיעים ומיועדת לאנשים שמאמינים שהשקעה בנכס נדל"ן נותנת תשואה טובה יותר מתוכניות חיסכון או כספים הצמודים לדולר או למדד.
החב' תקפיד שלא יימכרו יותר מ-15% עד 20% מדירות בפרויקט כלשהו למשקיעים על מנת לשמור על אופיים של הבניינים ושכונות המגורים.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il