TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות נדל"ן

בראק קפיטל השלימה רכישת 2,600 יחידות דיור בגרמניה תמורת 360 מיליון שקל


לצורך השלמת העסקה, בראק קפיטל קיבלה מימון בהיקף של כ-295 מיליון שקל (60 מיליון אירו), בתנאי נון ריקורס מתאגיד בנקאי גרמני
חברת בראק קפיטל פרופרטיז אן. וי. (BCP), דיווחה היום על השלמת עסקה לרכישת 2,600 יחידות דיור בעיר לייפציג בגרמניה מידי החברה העירונית בתמורה ל-360 מיליון שקל (כ-73 מיליון יורו). לצורך השלמת העסקה, בראק קפיטל קיבלה מימון בהיקף של כ-295 מיליון שקל (60 מיליון אירו), בתנאי נון ריקורס מתאגיד בנקאי גרמני. עלות המימון הינה 1.5% מעל ריבית היורובור ל-6 חודשים. בכוונת החברה להכניס שותפים לעסקה, באופן שחלקה של החברה בעסקה זו יסתכם ב-51% וחלקם של המשקיעים יסתכם ב-49%.

עם השלמת העסקה בלייפציג, תיק הנכסים המניבים של בראק קפיטל בגרמניה כולל סך של 4,986 יחידות דיור למגורים (Residential) המשתרעים על שטח של כ-288,000 מ"ר להשכרה ברחבי המדינה הפדראלית NRW (שבירתה דיסלדורף) וכן בהנובר ובלייפציג. בנוסף, החברה מחזיקה בכ-30 נכסים מסחריים, המשתרעים על שטח כולל של כ-277,000 מ"ר להשכרה. בסה"כ, החברה השקיעה בחמשת החודשים האחרונים כ-1.4 מיליארד שקל בנכסי נדל"ן מניב למסחר ונדל"ן למגורים בגרמניה, המניבים תשואת שכ"ד משוקללת של כ-9.8%.

2,600 יחידות הדיור בלייפציג משתרעות על שטח כולל של כ-135.7 אלף מ"ר, מושכרות בשיעור תפוסה של כ-94% ומניבות דמי שכירות שנתיים (ברוטו) בהיקף של כ-34 מיליון שקל (6.84 מיליון יורו). יצוין, כי העסקה בוצעה באמצעות חברות נכדות בבעלותה ובשליטתה של בראק קפיטל.

העיר לייפציג (523 אלף תושבים) נהנית בשנים האחרונות מהגירה חיובית של כוח עבודה איכותי המעלה את הביקוש למגורים בעיר. משנת 2004 חל גידול של 5% במספר התושבים, ומחירי השכירות בעיר עולים בממוצע של מעל ל-2% לשנה ב-5 השנים האחרונות. תחזיות מראות כי העלייה במחירי השכירות צפויה להמשיך גם בשנים הקרובות כתוצאה משיפור בפרמטרים מאקרו כלכליים (עלייה בצריכה הפרטית לנפש, ירידה באבטלה וכו').


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il