TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

התמ"ת אישר בניית 425 דירות להשכרה


שר התמת, בנימין (פואד) בן אליעזר
מנהלת מרכז ההשקעות אף אישרה שינוי משמעותי בנוהל בניית מגורים להשכרה; מי שיבנה בניין דירות אשר לפחות מחציתו מיועד להשכרה, למשך תקופה של לפחות 5 שנים בשכר דירה ממוצע ל"בנין" של עד 6200 ₪, ייהנה מההטבות הנקובות בחוק
שר התעשייה, המסחר והתעסוקה, בנימין (פואד) בן אליעזר, ביקש ממנהל מרכז ההשקעות במשרד התמ"ת, חזי צאיג לבחון את הנוהל הקיים בנושא בניית מגורים להשכרה ולנסות לכתוב נוהל פשוט יותר אשר יעודד בנייה של דירות להשכרה, זאת לצד פנייה של התאחדות הקבלנים וגורמים נוספים לבחון את העניין.

לאור זאת, אישרה מנהלת מרכז השקעות, בישיבתה בשבוע שעבר, שינויים משמעותיים בנוהל בניית מגורים להשכרה. על-פי הנוהל החדש, מי שיבנה בניין דירות אשר לפחות מחציתו מיועד להשכרה, למשך תקופה של לפחות 5 שנים בשכר דירה ממוצע ל"בנין" של עד 6200 ₪, ייהנה מההטבות הנקובות בחוק, בהן שיעור מס של 11% לחברה לה בניין חדש להשכרה, וזאת בנוסף לפחת מואץ של 20% ומס שבח בשיעור של 11%.

בהמשך הישיבה אישרה מנהלת מרכז השקעות פרויקטים בהיקף של כ-425 דירות ברחובות, תל-אביב, הוד השרון, עפולה, חולון, נתניה וקריית-ביאליק.

מנהל מרכז ההשקעות בתמ"ת, חזי צאיג אמר כי "שינוי הנוהל מהווה חלק נוסף מתוכנית הממשלה לבלום את עליית מחירי הדיור בכך שהנוהל החדש יתמרץ יזמים אשר בונים דירות להשכרה, יגדיל את היצע הדירות המיועדות להשכרה וכך יוכל לתרום לירידת מחירי הדיור".

שר התמ"ת, בנימין (פואד) בן אליעזר אמר כי "מדובר בשינוי מבורך אשר יכול להוסיף לשוק אלפי יחידות של דיור להשכרה באזורים מבוקשים, להוריד את מחירי הדירות ולתת מענה אמיתי לקהל היעד אליו מיועדות הדירות להשכרה".


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il