TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אפריקה מגורים ותדהר ירכשו קרקע בראש העין ב-120 מיליון שקל


אפריקה מגורים
אפריקה ישראל מגורים ותדהר ירכשו את זכות האופציה של חברת סי.פי. אם. לרכישת זכויות הקרקע בגבעות המזרחיות של ראש העין ממינהל מקרקעי ישראל, תמורת 120 מיליון שקל
אפריקה ישראל מגורים ותדהר ירכשו את זכות האופציה של חברת סי.פי. אם. לרכישת זכויות הקרקע בגבעות המזרחיות של ראש העין ממינהל מקרקעי ישראל, תמורת 120 מיליון שקל. מדובר בחטיבת קרקע שהינה חלק מהתוכנית הגדולה המיועדת לפיתוח ראש העין, וכוללת כ-14,000 יחידות דיור בגבעות המזרחיות של העיר, בסמוך לשכונת נוה אפק.

מקב"ת (מכרז קרקעות בלתי מתוכננות) ראש העין פורסם בשנת 1995 על שטח של כ-800 דונם, במסגרתו הובילה חברת סי.פי.אם. את התכנון כיזם בשיתוף עם חברה אמריקאית בשם אלפו, ובתמורה לאופציה לרכישת 20% מהמתחם לאחר שהתכנון לקרקע יסתיים. מדובר בתוכנית הראשונה שתשווק על ידי מינהל מקרקעי ישראל ומשרד הבינוי והשיכון, כחלק מהתוכנית הגדולה לפיתוח הגבעות המזרחיות של ראש העין. ההערכות הן כי פיתוח הקרקעות יחל בתקופה הקרובה ובמהלך 2011 כבר ישווקו יחידות הדיור הראשונות.

לפי התוכנית, בשטח יוקמו שכונות מגורים חדשות שיכללו מגדלי מגורים וקוטג'ים, ובצמוד להם ייבנו מוסדות חינוך ומבני ציבור, מבני מסחר ובילוי וגינות ציבוריות.

המתחם שהוקצה לחברת סי.פי.אם קיבל תוקף כבר ב-2003, הוא כולל כ-1,000 יחידות דיור מתוכן 128 צמודות קרקע והיתר בבנייה רוויה של בניינים בני 18-12 קומות. היקף המכירות המשוער בחלק זה מוערך בכ-1.5 מיליארד שקל. בכוונת החברות למכור יחידות דיור של 4 חדרים, 5 חדרים, מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים במחירים שבין 2-1.25 מיליון שקל.
אפריקה מגורים ותדהר ירכשו קרקע


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il