TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

חברת דונה משיקה את פרויקט דונה בלב בפתח תקווה בהשקעה של כ- 130 מיליון שקל


פרויקט דונה בלב פתח תקווה - הדמיה
השבוע כבר נמכרו 5 דירות בהיקף כספי של כ- 8.9 מיליון שקל; דירת גן 5 חדרים, בשטח של 120 מ"ר, עם חצר בשטח של 170 מ"ר, נמכרה בכ- 1.81 מיליון שקל
חברת דונה הירושלמית ממשיכה להתרחב לכיוון המרכז: לאחר שהשיקה לאחרונה את פרויקט דואט תל אביב בשכונת עזרא בדרום העיר, כעת משיקה החברה את פרויקט דונה בלב בשכונת נווה גן בפתח תקווה, בהשקעה כספית של כ- 130 מיליון ₪, כולל הוצאות פיתוח.

מהחברה נמסר כי רק השבוע נפתח משרד המכירות, אולם בחודש האחרון כבר נמכרו 5 דירות בפרויקט בהיקף כספי של כ- 8.9 מיליון ₪. בין הדירות שנמכרו: פנטהאוז דופלקס, בן 6 חדרים, בשטח של 176 מ"ר, עם מרפסת בשטח של 90 מ"ר, במחיר של כ- 2.28 מיליון ₪. דירת גן 5 חדרים, בשטח של 120 מ"ר, עם חצר בשטח של 170 מ"ר, נמכרה בכ- 1.81 מיליון ₪.

פרויקט דונה בלב ישתרע על פני שטח של כ- 6 דונם ויכלול 114 יח"ד ב- 3 בניינים בני 10 קומות כל אחד. תמהיל הדירות בפרויקט מגוון וכולל: דירות גן 4 ו- 5 חדרים, במחיר של החל
מ- 1.736 מיליון ₪, דירות 4 חדרים במחיר של החל מ- 1.435 מיליון ₪, דירות 5 חדרים במחיר של החל מ- 1.61 מיליון ₪, דירות 6 חדרים במחיר של החל מ- 1.825 מיליון ₪. בנוסף, בכל בניין ייבנו בקומות האחרונות פנטהאוזים – דופלקסים בני 5 ו- 6 חדרים, עם מרפסות רחבות ידיים.

הפרויקט ממוקם בלב שכונת נווה גן האיכותית בפתח תקווה ונהנה מקרבה לבתי ספר וגני ילדים, מסביבה ירוקה ופיתוח סביבתי ברמה גבוהה, וכן מגישה נוחה לצירי תנועה ראשיים. הפרויקט כולל חניונים פרטיים מתחת לבניינים, לובאים מעוצבים, בנייה בסטנדרט גבוה ביותר ומפרט טכני עשיר בכל דירה.

אוהד סבן, סמנכ"ל חברת דונה מוסר כי "פתח תקווה מובילה את טבלת הביקושים למגורים בתחומה מזה 3 שנים. שכונת נווה גן המתפתחת, שואבת היום ביקושים מצד אוכלוסיה חזקה של זוגות צעירים ומשפרי דיור, בעיקר מתוך פתח תקווה וממרכז הארץ".


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il