TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

הופקדה תוכנית מתאר חדשה לחיפה - מרכז עסקים יוקם בעיר התחתית


חיפה
הוועדה המחוזית לתכנון לבנייה חיפה, בראשות יוסף משלב, החליטה להפקיד תוכנית מתאר חדשה לעיר. בעיר התחתית מתוכנן לקום המע"ר (מרכז עסקים ראשי) של העיר לתעסוקה, פנאי, בילוי והשכלה
הוועדה המחוזית לתכנון לבנייה חיפה, בראשות יוסף משלב, החליטה להפקיד תוכנית מתאר חדשה לעיר. בעיר התחתית מתוכנן לקום המע"ר (מרכז עסקים ראשי) של העיר לתעסוקה, פנאי, בילוי והשכלה. באמצעות הגדלת זכויות הבנייה רוצה הוועדה להפוך את העיר התחתית לאזור פעיל ושוקק חיים.

על פי התוכנית, יעד האוכלוסייה לשנת 2025 הוא 330 אלף תושבים. פרויקטים נוספים הם הפיכת הנמל לאזור תעסוקה, מסחר ובילוי, ופיתוח פארק בגבול נחל הקישון. כאן מדובר באתגר גדול, מאחר שהאזור מאוכלס כיום על ידי מפעלים ומחסנים.

שכונת נוספת שנמצאת בתוכניות הפיתוח של תוכנית המתאר היא בת גלים, שנהנית מנכסים איכותיים כמו קרבה לים ובתים היסטוריים, אך על אף זאת נותרה שכונה שולית ולא מפותחת בעיר. התוכנית מייעדת את השכונה לתיירות באמצעות פינוי בסיסי צה"ל ופיתוח אזור תעסוקה שיתרכז בבית החולים רמב"ם.

כמו כן, במושבה הגרמנית, בשכונת הדר כרמל ובקרית חיים המערבית הוגבל גובה הבנייה לבנייה נמוכה. בחלקו הצפון-מזרחי של מפרץ חיפה, בעיר התחתית, בחלקים מבת גלים ובסמוך לשכונת סביוני דניה, נקבעה בנייה של עד תשע קומות.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

11/11/10
1. הרבה אויר חם, בפועל העיר במגמת הגירה שלילית - אייל
במקום השקעה בתעסוקה, שמירה על ערכי הטבע בעיר, סילוק מזהמים והשקעה במבני ציבור חדשים משקיעים שם רק במנהרות, מעקפים ומחלפים ומצפים שזה ימשוך תושבים לעיר?
[סגור תגובה]
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il