TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אאורה ישראל תחל פעילות בתחום הפינוי-בינוי באזורי ביקוש במרכז הארץ


אאורה
מתחילת שנת 2010 נכנסה אאורה ישראל לפרויקטים חדשים בהיקף של כ-500 יח"ד, והיא מתכננת להמשיך ולהרחיב את פעילותה בתחום הבנייה למגורים בישראל ברכישת שטחים נוספים וכן במסגרת פרויקטי פינוי-בינוי
חברת אאורה השקעות מדווחת היום כי חברת הבת אאורה ישראל (60%) מרחיבה את פעילותה בתחום הבינוי למגורים לפרויקטי פינוי בינוי באזורי ביקוש במרכז הארץ.

תחום הפינוי בינוי הינו מורכב ודורש יכולת וניסיון רב תחומיים הכוללים היבטים משפטיים ועסקיים, יכולת ייזום וניהול בהיקף גדול, ויכולת שיווקית וארגונית. לחברת אאורה ישראל יש את כל היכולות הנדרשות בכל האספקטים המורכבים של תחום הפינוי בינוי ואשר יאפשרו לה לטפל בפרויקטים אלו ביעילות ובהצלחה.

בועז משעולי, מנכ"ל אאורה השקעות ציין כי בתקופה זו הפכה הפעילות בתחום הבנייה למגורים בישראל לפעילות מרכזית ורווחית בחברה.. אנו רואים בפעילות זו פוטנציאל רווח גדול שהופך את אאורה ישראל לאחד השחקנים האטרקטיביים בתחום בו אנו פועלים.

משעולי הוסיף ואמר כי אנו מאמינים שהחברה הצליחה לצלוח את המשבר הכלכלי ופנינו קדימה, לצמיחה ועשייה אקטיבית בתחומים בהם באים לידי ביטוי יכולתנו הניהוליות . בתחילת השנה פעלנו לכניסה לפעילות בניו יורק – פעילות שכבר מניבה פירות, ועתה אנו ממשיכים להתרחב בישראל לתחום הפינוי בינוי.

מתחילת שנת 2010 נכנסה אאורה ישראל לפרויקטים חדשים בהיקף של כ-500 יח"ד, והיא מתכננת להמשיך ולהרחיב את פעילותה בתחום הבנייה למגורים בישראל ברכישת שטחים נוספים וכן במסגרת פרויקטי פינוי-בינוי. החברה מאמינה כי קצב הצמיחה שלה יישמר בהיקף השנתי הנוכחי גם בשנים הקרובות. בימים אלה מנהלת אאורה ישראל משאים ומתנים ביחס למספר פרויקטי פינוי-בינוי באזורי ביקוש במרכז הארץ.

פרויקטים של חברת אאורה ישראל:

חברת אאורה ואאורה ישראל פועלות כיום ב-12 פרויקטי בנייה למגורים בישראל, בהיקף של כ-1,000 יח"ד. 120 דירות של שלב א' בפרויקט הראשון ביהוד מונסון, נמסרו בחודשים הראשונים של שנת 2010, ויתרת 120 הדירות צפויות להימסר החל מדצמבר 2010, ובתחילת 2011. בטבלה הבאה ניתן לראות את קצב ההתפתחות הצפוי בפרויקטי החברה בבנייה למגורים.

אאורה השקעות אשר מפעילה מספר פעילויות דרך מספר חברות בנות. . לחברה שתי פעילויות בישראל: אאורה ישראל (60%) שמתמחה בייזום בנייה למגורים, וחברת נופי בראשית (50%) בתחום ההרחבות למגורים במגזר החקלאי. בארה"ב פועלת החברה בתחום ההשכרה לתקופות קצרות ואף רכשה בניין בהשקעה של כ-80 מ' ש"ח שבו כ-120 דירות. החברה פועלת להרחבת הפעילות בניו יורק בדרך של שכירת מקבצי דירות והשכרתן על בסיס לילי, ורכישת בניני מגורים נוספים. סך נכסי החברה מוערכים בכ-800 מ' ש"ח.

בשנה האחרונה עברה החברה לפעילות פיתוח עסקי בארץ ובארה"ב, לאחר שבשנתיים שקדמו לכך התמקדה החברה בהבטחת יציבותה ועמידה בכל התחייבויותיה. בין השאר הצליחה החברה לצמצם את חובותיה בגין האג"ח שגייסה, לשליש מחובה המקורי בדרך של המרת אג"ח למניות, הן על ידי בעלי השליטה בחברה והן על ידי ציבור המשקיעים.

הורדת יחס החוב ביחס לשווי נכסי החברה, מאפשר לחברה לעבור לפעילות צמיחה ופיתוח. בהתבסס על הערכת הנהלת החברה כי העולם בכלל וארה"ב בפרט נמצאים בתהליך התאוששות מן המשבר הכלכלי, רואה הנהלת החברה את השנים הקרובות כתקופה מתאימה לייזום צמיחה והתרחבות של החברה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il