TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

מישורים מכרה 135 דירות יוקרה במלון בטורונטו ב-54 מיליון דולר קנדי


מישורים
חברת מישורים דיווחה כי החברה הבת שלה סקייליין מכרה 135 דירות יוקרה במלון קינג אדי ב-54 מיליון דולר קנדי. החברה הציעה בשלב זה 145 דירות, המהווה מכירה של כ-12% משטח המלון בשטח כולל של כ-7,400 מ"ר
חברת מישורים דיווחה כי החברה הבת שלה סקייליין מכרה 135 דירות יוקרה במלון קינג אדי ב- 54 מיליון דולר קנדי. החברה הציעה בשלב זה 145 דירות, המהווה מכירה של כ-12% משטח המלון בשטח כולל של כ-7,400 מ"ר. בחברה מעריכים כי בשבועות הקרובים יימכרו גם יתרת הדירות. חלקה של חברת הבת בפרויקט הוא 17% לאחר שהכניסה לעסקה שותפים אסטרטגיים קנדיים.

"מכירת דירות היוקרה בקינג אדי היא דוגמא מצוינת למימוש האסטרטגיה של החברה", אמר גיל בלוטרייך, יו"ר מישורים. "אנחנו מאתרים הזדמנויות, רוכשים אותן במחיר אטרקטיבי ומבצעים השבחה לנכסים תוך הצפת ערך משמעותית לחברה וכן תוך הקטנת הסיכון על ידי הכנסת שותפים. תוך 3 חודשים מהיום בו קיבלנו את הבעלות והחזקה במלון, הצלחנו למכור כ–12% מכלל השטחים במלון ברווח ניכר. המכירה החלה לפני כחודש בלבד, ותוכננה להימשך עד סוף השנה. עוצמת הביקושים הפתיעה לטובה, ולמעשה הדירות נמכרו עוד לפני הפתיחה הרשמית של משרד המכירות, כך שמאות אנשים שנרשמו נותרו ללא דירות לרכישה".

בלוטרייך הוסיף כי במועד רכישת המלון כ-30% מהשטחים בו היו ריקים ולא נוצלו, כך שבכוונת החברה להמשיך ולהשביח את המלון, להשכיר את השטחים המסחריים הפנויים ולהפעיל מחדש את אולם האירועים ההיסטורי - "אולם הבדולח" - הממוקם בקומה ה-17 וסגור מזה 35 שנה.

רוב הדירות צפויות להימסר לרוכשים עד סוף 2011 והיתרה בתחילת 2012. הרווח בגין המכירה (בניכוי הוצאות הבניה של הדירות) יעמוד על 17.1 מיליון דולר קנדי, החברה תרשום את חלקה ברווח עם המסירה. בגין המכירות האמורות צפוי לחברה ולשותפיה עודף תזרימי בסך של כ-26.6 מליון דולר קנדי.

המלון נרכש מליהמן ברדרס על ידי מישורים (באמצעות סקייליין) ושותפים אסטרטגיים נוספים בחודש מארס תמורת 48 מיליון דולר קנדי, מתוכם 15.7 מיליון דולר קנדי בהון עצמי והשאר במימון בנקאי.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il