TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות נדל"ן

קבוצת גבאי נכנסת לתחום מעונות הסטודנטים


קרדיט: גיורא שפיר
תקים פרויקט בשווי של כ-450 מיליון שקל בשדרות
קבוצת גבאי, שעוסקת ביזמות נדל"ן למגורים ומחזיקה היום בנכסים בהיקף של כ- 700 מיליון שקל, נכנסת לתחום מעונות הסטודנטים. היום (א') אישרה הוועדה המחוזית דרום תב"ע המאפשרת להקים בשכונת בן גוריון בשדרות מתחם מעונות סטודנטים בהיקף של 630 יח"ד וקומת מסחר בשטח של כ-3,300 מ"ר, לאורך ציר אריאל שרון בעיר, שיתפרס על פני שטח של כ-11 דונם. עוד יכלול המתחם פונקציות נוספות ביניהן מעון ילדים, בריכת שחיה, חממה טכנולוגית ,מתחמי עבודה משותפים ועוד. כמו כן, כ- 40 אלף מ"ר חניונים.

שווי הפרויקט מוערך בכ-450 מיליון שקל והחברה צופה לקבל דמי שכירות שיעמדו על כ-18 מיליון שקל בשנה. כשליש מדירות המעונות יוצעו למכירה למשקיעים, בניהול משותף עם קבוצת גבאי.

בהחלטתה, ציינה הוועדה המחוזית דרום כי קיימים ביקושים גוברים למעונות סטודנטים בשדרות וכי הקמת מעונות בעירוב שימושים במתחם לרבות מסחר ופונקציות ציבוריות נוספות הכוללות תרבות פנאי ונופש, תעסוקה ועוד יתרמו לכלל תושבי העיר ויאפשרו לחזק את ציר בן גוריון בכניסה הצפונית לשדרות, שמהווה עמוד שדרה עירוני לפי תכנית המתאר של העיר.

עוד צוין בהחלטה כי נתוני עיריית שדרות מצביעים על כך שבמכללת ספיר לומדים כ-7,000 סטודנטים וכדי להגיע ליעד המשותף של הוועדה לתכנון ותקצוב (ות"ת) במועצה להשכלה גבוהה ושל התאחדות הסטודנטים, לפיו לפחות ל-15% מהסטודנטים תהיה מיטה במעונות, דרושים עוד כ-1,200 חדרי מעונות נוספים רק עבור מכללת ספיר.

אלי גבאי, מבעלי קבוצת גבאי, מסר כי "תחום מעונות הסטודנטים נמצא בעליה משמעותית וישנם ביקושים גוברים לאלפי חדרי מעונות נוספים בסמוך למכללת ספיר ובאזורים נוספים בארץ. קיבלנו החלטה אסטרטגית להקים מתחמי מעונות סטודנטים מתקדמים שצפויים להניב לחברה הכנסות משמעותיות לאורך זמן. כחלק מהחלטה זו, אנחנו מקדמים היום תוכניות לשני מתחמי מעונות סטודנטים נוספים, בגבעת שמואל ובאשקלון. אנו גאים לסייע ולקדם את העיר שדרות, בשיתוף פעולה מלא עם העיריה וראש העיר וצופים כי הפרויקט ימשוך סטודנטים רבים לגור בשדרות ויתרום רבות לפיתוח העירוני, לעסקים המקומיים, לתעסוקה ולפעילויות פנאי ותרבות".

קבוצת גבאי נוסדה על ידי מר שמשון גבאי בסוף שנות השמונים, והינה מחברות הבנייה הוותיקות והמובילות בענף הנדל"ן בארץ. הקבוצה בנתה עד היום מעל ל- 6,000 יחידות דיור בכל רחבי הארץ, וכיום לקבוצה יש כ-1,500 יחידות דיור בביצוע המתחלקות בין 15 פרויקטים, הפרושים לאורכה של ישראל. עשרות פרויקטים, הכוללים כ-15,000 יחידות דיור, נמצאים בשלבי תכנון מתקדמים בשדרות, תל אביב, רמת גן, הוד השרון, אשקלון, אור יהודה, נתניה, רמלה ועוד. בנוסף לחברה נכסים מניבים בהיקף של כ- 800 מיליון שקל.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il