TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > מחשבים וטכנולוגיה

60,000 גולשים ביקרו באתר האינטרנט של המטה לקידום השקעות במשרד התמ"ת בחודשים ינואר – יוני 2009


עכבר
32.3% מהגולשים מארה"ב
כ-60,000 גולשים (מתוכם 32.3% מארה"ב) ביקרו באתר האינטרנט של המטה לקידום השקעות במשרד התמ"ת: www.investinisrael.gov.il בין החודשים ינואר – יוני 2009, כך עולה מדו"ח חצי שנתי שנערך במשרד התמ"ת.

יצויין כי אתר האינטרנט של המטה לקידום השקעות זכה לאחרונה בסקר :
Global Investment Promotion Bench marketing 2009 מטעם FIAS (Foreign Investment Advisory Service) בציונים גבוהים ביותר בפרמטרים של עיצוב, תוכן, אפקטיביות שיווקית, ארכיטקטורת מידע ועוד. הסקר מעניק לאתר ציון גבוה במיוחד בשל השימוש בדוגמאות מרשימות של חברות בינלאומיות שהצליחו בארץ וציטוטים של אישים מובילים כביל גייטס, צפרא כץ-נשיאת אורקל, מייקל ספלינטר –נשיא אפלייד מטריאלס ואחרים.

רחל רועי מנהלת המטה לקידום השקעות במשרד התמ"ת מוסרת כי אתר המטה לקידום השקעות משמש מזה מספר שנים חלון ראווה למשקיעים זרים פוטנציאלים וקיימים בתעשייה הישראלית. האתר נותן מענה מיטבי לצרכיו של המשקיע הזר במידע אודות המשק הישראלי, סקירות פרטניות על ענפי תעשייה וטכנולוגיה מובילים, פירוט הכלים לעידוד השקעות זרות בישראל, מידע על מיקומה של ישראל בסקרי תחרותיות מובילים , מיזוגים ורכישות וכו'.

רחל רועי מוסרת עוד כי לצד המדריך התכליתי המכיל מעל 100 פרקים ,ניתן למצוא פרק נרחב המוקדש לסיפורי הצלחה של חברות ישראליות פורצות דרך שמוצריהן הפכו לחלק בלתי נפרד מהחיים המודרניים: התא הקולי, הדיסק און קי, הגלולה המצלמת ועוד ולהישגיהן של החברות הרב לאומיות הפועלות בישראל. אין מדובר רק על פוטנציאל אלא על הישגים מוכחים. מדובר ביכולת להניב רווחים.
יתרונות המשק הישראלי כיעד להשקעות מתמקדים בתחומי הטכנולוגיה העילית ובמשאב האנושי האיכותי, גורם שהוכיח כי הוא יודע לייצר פריצות דרך טכנולוגיות ופיתוחים מחוללי רווח ויוצרי שוק.

במקביל לתכנים הקבועים מופיעים באתר עדכונים חדשותיים ואקטואליה רלבנטית להשקעות הזרות בישראל.אלו מועברים אחת לחודש לקהל ייעודי ברחבי העולם גם באמצעות רשת הנספחים המסחריים של המינהל לסחר חוץ בתמ"ס.

רועי מציינת כי זרם ההשקעות הזרות הישירות לארץ נמצא במגמת עליה בשנים האחרונות ובשנת 2008 הגיע לסך 10.5 מיליארד דולר.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il