TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

ת"א תמתין למסחר בחו"ל – ספק אם אישור התקציב ישפיע.


אילוסטרציה - כדור בדולח
אמש אושר תקציב המדינה על חודו של קול, אם זאת הסוחרים בת"א צפויים להמתין לפתיחת המסחר בשווקי אירופה וארה"ב בכדי לסמן כיוון.
שלושה ימים לפני הפקיעה תפתח הבורסה בת"א את המסחר בהמתנה. העליות החדות אמש במחזורים נמוכים פתחו פערי ארביטראז' שלילים לא קטנים בלא מעט מניות, וקשה לשאר אם הדבר נובע מאופטימיות או התלהבות יתר של הסוחרים.

הערב ב17:00 יפורסם בארה"ב נתון מכירות הבתים הקיימים וככל הנראה יקבע את הטון וכיוון המסחר בבורסות העולם. בישראל ימתינו הערב להכרזת הריבית של נגיד בנק ישראל, סטנלי פישר.

בין המניות אשר סוחבות ארביטראז'ים שלילים בולטים ניתן למצוא את כל מניות המעו"ף הדואליות סלקום (4.4%-), וריפון (3.9%-), פריגו (2.7%-), פרטנר (2.2%-), טבע (1.6%-) ונייס (1.6%-). ההפרש הניכר נוצר ככל הנראה בעקבות צפי לתיקון של הדולר או כתוצאה מפעולותיהן של שחקני המעו"ף. בכל מקרה הפער הנ"ל יהיה חייב להסגר ועשוי להשפיע לשלילה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il